Ta presneta prošnja za delo

Ta presneta prošnja za delo

Ta presneta prošnja za delo

Je res tako zelo težko napisati eno prošnjo za delo?” me je včeraj vprašal en starejši možak, ki je po 30 letih dela v enem podjetju ostal brez dela. Odgovoril sem mu “odvisno, kaj kdo zna“.

 

Čedalje več je oseb, kateri se mučijo s pisanjem svoje edinstvene prošnje za delo. To je tako, kot če bi tem osebam dal za nalogo, da napišejo eno lepo otroško pesmico. Zagotovo bi se mučili in mučili. A na koncu bi zagotovo nekaj skupaj ustvarili. V to sem prepričam. A tukaj se poraja vprašanje “kako dober bo ta tekst? Ga bodo otroci radi poslušali?“.
Enako je pri pri prošnji za delo.

 

Čudi me, da je ta presneta prošnja za delo …

Nekaj časa nazaj sem pomagal pri sami selekciji kadra. Najbolj me je čudilo to, da prav nihče ni napisal, kje lahko pomaga. Ena oseba je celo napisal po poklicu sem šivilja in znam narediti marsikaj.  “Kaj zna ta oseba še zraven narediti???” to je zanimalo samega direktorja.  A oseba na koncu ni prišla do ožjega izbora za razgovor. Premalo podatkov s katerimi bi prepričala samega direktorja, da lahko doprinese dodano vrednost samemu podjetju.

 

O čem razmišlja sam direktor?

Ko sam direktor razpiše oglas za delovno mesto že v naprej točno ve, kakšen profil osebe si želi imeti s svoji ekipi. In veliki del tudi napiše v samem oglasu. Če dobro preberemo oglas tudi razumemo, kaj moramo samemu direktorju napisati. Pišite mu o tem, kaj on išče. Kaj si on želi.

 

Vem, da je težko …

Vem, da je pisanje prošnje za delo hudičevo težko, še posebej, če tega do sedaj niste rabili delati. In zato vam tukaj lahko pomagam jaz. Dovolite si pomoči in lažje vam bo. Znatno lažje. Pišite mi.

 

Toliko na kratko

Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri