Tako zelo bi rada prišla do razgovora

Tako zelo bi rada prišla do razgovora

Tako zelo bi rada prišla do razgovora

Tako zelo bi rada prišla do razgovora

Pred časom mi je pisala bralka z njeno največjo težavo “tako zelo bi rada prišla do razgovora”. Ko sva se potem pogovarjala po telefonu mi je zaupala, da je na Zavodu že celih 5 mesecev, kar je za njo itak preveč.

 

Tako zelo bi rada prišla do razgovora
-> je bila samo želja

To je bila samo želja brez dejanj. Pri določenih osebah, ko preberem njihovo gradivo enostavno vidim preveč dela za napisat in takrat prosim za pogovor preko telefona. In moram priznati, da je lažje. Da se slišim z osebo, ki ne ve, kako in kaj ter išče odgovore je pogovor najboljša rešitev, kar jih lahko ponudim.  Tukaj sva oba spoznala, da je to samo njena želja -> da pride na razgovor. Ker sama dokumentacija je pa bila … no do sedaj jo nihče ni povabil na razgovor, kljub temu, da je v večini izpolnjevala delovne pogoje.

 

Kje se je zalomilo

Njena prošnja je bila … preveč vseh nepomembnih reči in zelo nametana.  Malo je govorila, kaj bi rada delala, potem je pisala o svojih željah, potem …
In samega bralca je to zmotilo. Ni prepoznal nje, kot osebo na delovnem mestu.

 

Samo prošnjo sva spremenila in od takrat dalje pride na razgovor. Če pa je delo že dobila pa se mi ne sanja, ker mi še ni nič pisala, tako, kot mi je obljubila. Kakor koli

 

Želja je premalo

Potrebni so koraki. Še bolj pa prošnja za delo, ki o vas pove točno to, kar si vsak direktor o vas želi prebrati. lahko ste še ne  vem kako kvalificirati in polni z znanjem, a, če tega ne napišete in obrazložite je vse zaman. To bitko ste potem izgubili. Žal.

 

Pišite mi in dovolite si spremembe.

 
Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema :  Tako zelo bi rada prišla do razgovora


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri