Targetiran CV

Targetiran CV

Targetiran CV

Targetiran CV je enostavni ciljno usmerjeni življenjepis. To je to, kar nekdo potrebuje. Targetiran CV vam lahko še bolj služi, kot pa kakšen klasični CV ali pa CV za vsako delo. Morate se zavedati, če nekdo išče zidara, želi o tem kandidatu izvedeti vse, kako se na samo zidarstvo spozna. Direktorja potem ne zanima, da je delal v trgovini in zlagal police, pri tem čistil in sortiral sadje, … ne. Njega zanima vse, kar sam kandidat o zidarstvu in vsem povezanim pozna in kako mu lahko pomaga.

 

Targetiran cv ter direktno pisanje

Targetiran CV se uporabla pri tistih, kjer si želijo nadgradnje svojega delovnega mesta ali pa gredo k konkurenci za boljšo plačo ali boljše delovne pogoje. Pravzaprav se lahko ta življenjepis uporabi tudi za kakšnega drugega kandidata, kjer se lahko neko znanje lepo pokaže in ima sam kandidat tudi kaj za pokazati in povedati. Vendar treba je biti previden. Vsepovsod in za vsakogar to ne ustreza in paše. Sem že videl takšne življenjepise vendar za delo frizerke, kjer je imela samo 3 mesece delovnih izkušenj in to brez nekih dodatnih izobraževanj in seminarjev. Hecno je to bilo brati, saj si zelo hitro ugotovil, da je frizerka popolni začetnik. Seveda se je dotaknila tudi teme “stranke”. Še bolj pa to, koliko strank bo zraven pridobila. A verjamem, da je  ta oseba dobila delo iz drugega razloga in ne zaradi CV-ja.

 

Kako hudo je to lahko?

Sam targetiran CV je nekakšna oblega  vsakega posameznika. In ta CV se mora lepo prilagajati samemu kandidatu. Popolnoma in v nulo. Brez izjeme in dodatnega ličenja. Hudo je lahko, ko je napisano nekaj preveč. Potem oseba pride na razgovor in sam direktor to takoj spozna. Nekaj ga bo nerviralo. Nekaj mu ne bo dalo miru pri vsem tem. In vprašal bo. Takrat se kandidati ponavadi težko izgovorijo in to vleče slabo luč na sam razgovor. Skratka, kaj vam želim napisati. Ne iščite in ne kopirajte primerov.

 

Dovolite, da vam v začetku pomagam jaz

  1. Pošljite mi vašo sedanjo prošnjo za delo, da vam jo BREZPLAČNO pokomentiram
  2. Dobili boste neko vodilo ali pa vsaj komentar na to, kar pošiljate okoli
  3. Informacija – važna je informacija s katero lahko operirate dalje

 

Torej, če ne pridete do razgovora, dovolite, da vam pomagam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Tema : Targetiran CV

 

Targetiran CV

Targetiran CV

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.