Top zaposlitve

Top zaposlitve

Top zaposlitve

Top zaposlitve iščejo mnogi. Ampak mogoče tisti, ki želijo delati. Ker tisti, ki nočemo delati iščem zaposlitev, ki ustreza samo nam. In to mogoče ni top, ali pač?

 

Top zaposlitve

Top zaposlitve

Top zaposlitve

Resno? Do sedaj še nisem spoznal oseb, ki bi iskale top zaposlitve? Kakšne so lahko to top zaposlitve? Tukaj nekaj primerov :

# 1 – direktor podjetja d.o.o.

Plača 3.200€ + ostala stimulacija. Ima dober avto v vrednosti 120.000€, potem ima na Hrvaškem svojo jahto ter vikend v Kranjski gori. Leto ima 365 dni in od tega ima on prostih samo 20-30 dni na leto. Vse ostalo se jebe v pisarni, od 06.30 do 21.00 ali pa še dlje. Spi slabo, ker ga non stop bombandirajo s podatki o podjetju, pritiskajo s povečanjem plač, dobavitelji ne plačajo redno, sam zamuja pri projektu, jemlje pomirjevala, alkohol in vse ostalo, kar k temu sodi. A je to to, kar si vi želite? Aja pa še to … družino vidi mogoče 2-4 ure na teden. Več pa ne, ker dela.

 

# 2 – odvetnik

Plača od 2.500 € dalje gor v višanje in še naprej. Enako, kot direktor podjetja. Dela cele dneve. Gara za to plačo. Saj si lahko kupi marsikaj, a družina ga mogoče tudi ne pozna. Si vi, kaj takega želite? Pa še mirnih noči nima. Stranke ga kličejo, ker imajo probleme s policijo in … Denar tukaj ni vse. Tistih 30 dni, ko pa si privošči pa … to ni to, kajne?

 

Ali obstajajo top zaposlitve?

Jaz ne vem. Vse to je odvisno od posameznika. Sedaj, če vprašam svoje sosede ali imajo top zaposlitve me bodo pogledali postrani! Ja kdo pa si sploh želi delati?! Vsaj jaz ne. Jaz priznam, da ne rad delam. Sicer zato, ki jo delam jo delam strokovno in profesionalno, ampak ne rad delam.

 

Vsak je svoje sreče kovač

To je že res star pregovor. Ampak drži. Vsak si naj postavi cilj, kaj želi delati in kako. Prijatelj si je naredil spletno trgovino dropshipping. V celoti je propadel in dolga ima 3.654€. Zakaj? Ker nima pojma o tem. Čeprav so mu drugi govorili, kako bo služil je zaradi neznanja vse moral plačati. In to stane. Potem pa, ko so celoto naredili ni bilo ničesar. Prvi mesec niti enega obiska spletne strani. Žal. Ker ni reklamirana in pravilno pozicionirana. To pa spet stane. Pa je še to naredil in plačal. In spet nič. Treba še bolj reklamirati. 100€ na mesec za reklamo je premalo.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Top zaposlitve

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.