Trgovina za male živali zaposlitev

Trgovina za male zivali zaposlitev

Trgovina za male živali zaposlitev

Trgovina za male živali zaposlitev je za ljubitelje hišnih ljubljenčkov lahko super delo. Še več. Prodajajo tudi tisto, kar sami uporabljajo.

 

Trgovina za male živali zaposlitev

Trgovina za male zivali zaposlitev
Trgovina za male zivali zaposlitev

Pa gremo od začetka. Delo v trgovini za male živali je lepo delo. je pa tudi naporno. Tukaj sta dva razloga. Vsaka trgovina ima naporne stranke ter tudi so večji artikli, ki pa so težki. In še en stvar, ki je ne smemo zanemariti. Te trgovine so zelo obiskane in potrebna je hitra vključitev in hiter pregled nad samimi artikli.

 

Kako do razgovora?

Nekaterim sem že pomagal in so prišli do razgovora. A naprej pa ne vem, ker mi osebe niso nič sporočile. A gremo od začetka. Treba je nekaj konkretnega napisati. Nekaj, kar bo samega direktorja lepo prepričalo v to, da ste samo vi res prava in edina izbira za njegovo trgovino. A to je težko napisati. Ne bom ovinkaril, ampak je. Se pa da. Vsaj dalo se je.

 

Kaj napisati

To, da ste navdušeni nad delov v trgovini – tega ne pisati. Nihče ni navdušen nad delom ter slabo plačo in tečnimi strankami. Tega ne rabite pisati. S tem niste povedali nič pametnega. Lahko pa se osredotočite na tisti del segmenta, kjer lahko veliko poveste o vašem znanju ter kjer lahko že samemu direktorju že takoj pomagate v njegovi trgovini. In še nekaj. Plača je minimalna zato se ne veselite preveč. To ej treba poudariti. Aja pa še to, da je delo večinoma večizmensko. Skratka garanje. In, če povzamem bi se zaradi vsega tega veselili? Mislim, da ne.

 

Izpostavite vaša znanja

Ali so to znanja v prodaji, delo z računalnikom, naročanje, inventura, pregled artiklov pred poškodbami ali odtujitvami. Da. Da ste pozorni tudi na kraje in tudi na to, da nekdo z nekim artiklom ni zadovoljen ob tem pa je odprt in ga veliko manjka. Vse to lahko izpostavite. Lahko še napišete tudi, da ste zelo komunikativni. Da bi se radi izobraževali tudi ob svojem prostem času, le da bi se s tem povečala prodaja.

 

A vam ne gre?

Potem vam mogoče lahko pri tem pomagam jaz. Pišite mi. Vem in priznam, da ni enostavno ter da vas čaka res veliko ovir. A kljub temu, če boste sami pri sebi vztrajali ne boste povabljeni tja, kamor si želite. Nekaj je treba spremeniti. Nekaj je treba dodati in nekaj odstraniti. Potrebne so spremembe. Problem je sledeč. Če oseba pošlje 20 prošenj in od tega ne dobi niti enega odgovora, kaj šele razgovora je problem velik. In to ni zanemarjen podatek. Ne.

 

Kje vam lahko pomagam jaz

Pošljite mi vaše gradivo, ga pregledam in se slišimo ter gremo skozi. Tako je najlažje in najhitreje. Nimam rad tistega dolgega pisanja, a je dovolj, da se slišimo in gremo skozi. Tako bo tudi najlažje in najhitreje.

 

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Trgovina za male živali zaposlitev

Trgovina za male živali zaposlitev
Trgovina za male živali zaposlitev

 

… poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se na mojo željo tudi slišala in šla skozi. Zraven tega sem vaše napotke upoštevala in odstranila tisto, kar ste svetovali in se glede tega tudi pogovorila. Potem sem ta življenjepis poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja. Eno podjetje me je poklicalo na razgovor. Jutri ga imam. Hvala za vse! Patricija, Celje

 

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala lepa. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora in moram napisati, da je bilo prav lepo. Čakam na drugi krog. Res ste fajni, Vesna, Ptuj

 

… je zame fantastičen …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi pomagal, da sem prišla do razgovora. Čeprav se to ni zgodilo čez noč sem od 5 poslanih prošenj prišla do 1 razgovora in še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo. Ta rezultat je zame fantastičen! Hvala iz srca, Monika iz Ptuja

Trgovina za male živali zaposlitev
Trgovina za male živali zaposlitev

 

 

 

 

 

4.8/5 - (37 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri