Trgovski potnik plača

Trgovski potnik plača

Trgovski potnik plača

Trgovski potnik plača je zelo realno vprašanje, saj vsak dela za plačo. A kakšna naj le ta bo? Vsaj od 1.200€ dalje – navzgor. Manj, jaz osebno ne bi pristal. A zakaj?

 

Trgovski potnik plača

Trgovski potnik plača

Poznam veliko trgovskih potnikov. Od doma odidejo ob 06.30 ter vrnejo tam od 17.00 ure dalje. Že samo to, da delajo vsaki dan več kot 8 ur je močan dejavnik za večjo plačo. Drugi dejavnik, ki pa znatno vpliva tudi na višino pa je nenehna nevarnost na cesti. To je treba vzeti v zakup in pri tem cena mora naraščati. ne samo vaše delo, ampak tudi vaša varnost in samo preživetje.

 

Treba je pogledati v prihodnost

Veliko dela na cesti, veliko z doma in veliko na telefonu. Plus reševanje brezveznih reklamacij. Vse to je potrebno vzeti v nek seštevek za večjo plačo. In na koncu oseba ugotovi, da je delo zahtevno in zelo naporno. In zato pazite, kaj podpišete in kaj se dogovorite. Vse to pa se je potrebno pogovoriti na razgovoru. Vse. Od začetka do konca. Tudi vsako podrobnost.

 

Ampak, da pridete do razgovora potrebujete dobro prošnjo za delo!

A vi jo imete? A vaša prošnja govori o vas ali o tem, kje boste točno temu podjetju, ki mu pišete tudi pomagali. Če pišete o sebi to ni OK. Ne-en. Pa se dogovorimo takole. Pošljite mi vašo prošnjo pa boste dobili brezplačni odgovor oz. komentar, kaj bi se dalo popraviti, spremeniti ali celo izbrisati. Lahko pa dobite tudi mnenje o tem, da bi kaj dodali in še bolj personalizirali.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Trgovski potnik plača

– – – – – – – – – –

Trgovski potnik plača

Trgovski potnik plača

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.