Trgovski potnik poklic

Trgovski potnik poklic

Trgovski potnik poklic

Trgovski potnik poklic je vsaj za moje pojme, kar težak poklic. Poznam kar nekaj trgovskih potnikov in njihov problem je samo eden in skupen -> nimajo časa. Premalo časa imajo na koncu zase.

 

Trgovski potnik poklic

Trgovski potnik poklic

Saj ne, da to ni poklic. Je. Vendar ni za vsakogar. Za nekoga, ki je rad na terenu je to idealna služba. Za drugega, ki je bolj družinski, pa je to na koncu mučno delo, ki se lahko samo vleče in vleče. In s tem se je potrebno ali sprijazniti ali pa najti drug poklic. Z besedo sprijazniti ne mislim, da se trudite in vam to kljub temu žere živce. Ne. S tem mislim, da v tem delu uživate in je vaše telo mirno. Brez živciranja in mislih, da bi šli nekam drugam.

 

A podjetja iščejo trgovske potnike?

Da. Jih iščejo. A bolj ste dobri v komunikacij,prej boste delo osvojili boljše vam bo. Zato bodite previdni. Ker komunikacija je tukaj zelo prisotna. Tudi sam direktor išče osebo, ki je komunikativna. Na nekoga, na katerega se bo lahko zanesel in delo opravljal res odgovorno. In teh je malo. Res malo. Verjemite mi, da poznam veliko oseb, ki bi želele, a na koncu jim pa ni. Obupajo in vse vržejo v koruzo. Zato je potrebno v samo prošnji to dokazovati.

 

Kaj ste pa vi poslali?

Če v vašem gradivu že takoj ali pa sploh ne omenjate, kje jim lahko že takoj pomagate ste priložnost zamudili. še bolj pa ste si zaprli vrata, če govorite o tem, kaj si vi želite. Res. Komu mar vaša želja? Važna je želja direktorja. Samo to šteje. Želja direktorja je pomembnejša, kot pa vaša. Njegova želja med drugim je tudi ta, da delo opravljate 110% za denar, ki vam ga bo namenil. Samo to. Vse ostalo je samo nekaj, kar še pride zraven.

 

Ampak, da pridete do razgovora potrebujete dobro prošnjo za delo!

A vi jo imete? A vaša prošnja govori o vas ali o tem, kje boste točno temu podjetju, ki mu pišete tudi pomagali. Če pišete o sebi to ni OK. Ne-en. Pa se dogovorimo takole. Pošljite mi vašo prošnjo pa boste dobili brezplačni odgovor oz. komentar, kaj bi se dalo popraviti, spremeniti ali celo izbrisati. Lahko pa dobite tudi mnenje o tem, da bi kaj dodali in še bolj personalizirali.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Trgovski potnik poklic

– – – – – – – – – –

Trgovski potnik poklic

Trgovski potnik poklic

 

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.