Trgovski potnik za kozmetiko

Trgovski potnik za kozmetiko

Trgovski potnik za kozmetiko

Trgovski potnik za kozmetiko ne more biti prav vsak. Ne. Tukaj vem, da mnogi pišejo o tem, da je vsak lahko, a jaz lahko dokažem, da temu le ni tako.

 

Trgovski potnik za kozmetiko

Trgovski potnik za kozmetiko

Še več. Lahko gremo v renomirano kozmetično podjetje pri nas. Vas osebo predstavim glavni osebi in vam takoj da delo. A izkazalo se je, da vsak ni zato delo. Ni naporno ali pa utrujajoče ali pa težko. Ne ni tako hud. A osebe niso vajene takšne odgovornosti. Niso vajene, da morajo one vzpostaviti stik s novo ali staro stranko. In osebe niso navajene delati tako, da si same prilagajajo urnik dela. In na koncu osebe niso vajene, da se v povprečju pogovarjajo 6-7 ur dnevno preko telefona.

 

To delo ni za vsako osebo

Kaj smo naredili? Našli in iskali smo osebo, ki je delala izključno prodajo vrat do vrat. Saj veste. Iskali smo osebo, ki je več let neko stvar prodajala od vrat do vrat. Tukaj smo potem vedeli, da sam prodajalec ali prodajalka ima nekaj več, kot samo željo. Ima motivacijo. Znanje in tisti žarek v očeh, ko pa druge osebe sploh niso imele. In da. Našli smo osebo, ki se je lepo vključila v sam prodajni sistem prodaje na terenu in oskrbovanja stranke. Super je in s tem rezultatom smo zelo zadovoljni.

 

Pri tem sama prošnja za delo veliko pomeni

Ker le iz nje smo prebrali, da je oseba bila dnevno na terenu. Se bojevala s konkurenco in vzemi zavrnitvami.

 

 

Ampak, da pridete do razgovora potrebujete dobro prošnjo za delo!

A vi jo imete? A vaša prošnja govori o vas ali o tem, kje boste točno temu podjetju, ki mu pišete tudi pomagali. Če pišete o sebi to ni OK. Ne-en. Pa se dogovorimo takole. Pošljite mi vašo prošnjo pa boste dobili brezplačni odgovor oz. komentar, kaj bi se dalo popraviti, spremeniti ali celo izbrisati. Lahko pa dobite tudi mnenje o tem, da bi kaj dodali in še bolj personalizirali.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : 3 nasveti za dober razgovor

– – – – – – – – – –

Trgovski potnik za kozmetiko Trgovski potnik za kozmetiko

 

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.