Tuš prosta delovna mesta

Tuš prosta delovna mesta

Tuš prosta delovna mesta

Tuš prosta delovna mesta so za iskalce zaposlitve velika dobrodošlica. Tuš je lahko dober zaposlovalec. Zakaj dober? Vprašajte prvega prodajalca, ki ga v Tušu vidite. Povedal in zaupal vam bo. Še več. Mogoče pa vam bo povedal po resnici.

 

Tuš prosta delovna mesta

Tukaj je povezava – link – https://www.tus.si

Zagotovo boste našli kaj zase. če pa ni, pa poskusite naslednjič. Enkrat vam bo uspelo. Zagotovo. Jaz sem v to zelo prepričan in držim pesti za vaš uspeh.

 

Tuš prosta delovna mesta so lahko tudi …

Velika priložnost za tiste, ki se srečujejo s prvo zaposlitvijo. Verjamem, da ima trgovina Tuš posluh za tiste, ki se z delom srečujejo prvič. In ne samo, da imajo posluh za njih. Mogoče jim poda tudi tisto možnost, da se naučijo nekaj več. Da je potrebno biti zbran, odgovoren in se za delo potruditi. Hkrati pa, da vam je mar za to, kje delate in kdo vam zaupa ter da plačo.

 

Kaj napisati, ko pošljete prošnjo za delo?

Predvsem to, kaj lahko od vas pričakujejo in kje jim želite pomagati. Če je to skladišče, naj bo skladišče. Pa že želite biti dostavljavec, vzdrževalec ali mesar … pišite o tem. Skratka nekako se osredotočite in odločite, kje želite samemu podjetju pomagati. Lahko pa jih tudi pokličete na kadrovsko in malo povprašate, kaj potrebujejo in boste slišali ali vam bo všeč ali ne.

 

Kje ste ostali vi?

Mogoče se vam zatika pri sami prošnji za delo. če potrebujete pomoč ter mnenje oz. komentar – pošljite mi jo. Dobili boste komentar. Dobili boste mnenje, ki ga boste ali pa ne upoštevali. Vendar vseeno pazite, kaj boste dali od sebe. Tudi na kaj ste se fokusirali. Še bolj tukaj mislim to, da izpustite besede “Hobiji, kolesarjenje, ….”. Torej, te besede lahko v mirni volji izpustite. Ker trgovino Tuš ne zanima, kaj imate radi vi, kot hobi ampak bolj to, kakšno korist bodo oni imeli od vas. In to je drugačna zgodba glede vaših želja in pričakovanj.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Tuš prosta delovna mesta

– – – – – – –

Tuš prosta delovna mesta

Tuš prosta delovna mesta

– – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.