Učinkovito enostavni življenjepis za delo

Učinkovito enostavni življenjepis za delo

Učinkovito enostavni življenjepis za delo

Učinkovito enostavni življenjepis za delo

Učinkovito enostavni življenjepis za delo

Učinkovito enostavni življenjepis za delo je nekaj, kar prej odpre vrata nekomu, kot bi sicer z navadnim CV-jem ali Europassom. Ta je drugačen. In se samo, da je drugačen … mora biti drugačen. Mora biti izjema. Mora izstopati in poudarjati tiste najboljše lastnosti same osebe, ki se prijavlja na določeno delovno mesto.

 

Učinkovito enostavni življenjepis za delo

Vendar sedaj pa zares. Vsakomur tega ne morem in ne znam napisati. Ne. Žal ne. Nekateri zahtevajo preveč, kljub temu, da nimajo izobrazbe, ne izkušenj in še česa. Želja po tem je prevelika, ampak v rokah nimamo kaj, da bi pokazali, da znamo in lahko pomagamo. Namreč pišejo mi osebe, kjer nikakor ne morejo zaposliti razpisanega določenega delovnega mesta. Ali ni prave izobrazbe z izkušnjami ali pa ni nič od tega. Tudi osebe brez izobrazbe mi pišejo, da bi hotele proti na delovno mesto pomočnica v računovodstvu, ker je plača 1.500€. Vendar tukaj žal ne morem pomagati. Ker se mi ne sanja, kaj bi naj napisal.

 

Težko je

Tega se je potrebno zavedati. Ne obstaja čarobna paličica. Tudi nekaj shema ne obstaja. Sicer jo nekateri uporabljajo, vendar popolnoma neuspešno. Namreč vsak življenjepis je razred zase. In, ko osebe to začnejo mešati in dajejo v en koš … potem je to kaos. In s tem ne pridejo prav nikamor.

 

Kaj napisati?

Veliko krat vidim “Lepo pozdravljeni. Rodil sem se 12.5.1976 v Ljubljani. Osnovno šolo sem obiskoval na … in tako dalje”. Tega ne pisati. Če imate to -> zbrišite to. Izogibajte se teh besed. S tem ne poveste nič pametnega. To ni bistvo. Ne vem, zakaj še osebe to sploh pišejo. Včeraj sem bil prošnjo v kateri je pisalo, kdaj in kje je oseba obiskovala vojaški rok! Pa tudi to se ne piše ne v prošnjo, kakor tudi ne v sam življenjepis. Sem videl že življenjepis v kateri je 1 cela stran bila namenjena temu, da je oseba lepo opisala s slikami, da je bil v vojski – garda Tita. In, da je bil on njegov spremljevalec po tujini. Še slike so bile zraven. Ti podatki ne pomagajo. Če so kdaj, pa ne vem. Vem pa, da sedaj več ne.

 

Izogibajte se dolgočasenju

Da. Resno mislim. Izogibajte se besed, ki nič ne povedo, kje lahko samemu podjetju tudi koristite.

 

Če ne pridete do razgovora mi pišite

Enostavno.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Učinkovito enostavni življenjepis za delo

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi pomagal pri življenjepisu. Sedaj sem 3x prišla do razgovora in na zadnje sem prišla v drugi krog izbora, kar je zame pomenilo zelo lep uspeh in čakam na končen rezultat.

– – – – – – –

Posted in Tips – smart tips.