Upravljalec CNC strojev

Upravljalec CNC strojev

Upravljalec CNC strojev

Upravljalec CNC strojev

Upravljalec CNC strojev
Upravljalec CNC strojev

Lepo pozdravljeni.

Ko iščete delo, kot upravljalec CNC strojev se morate potruditi. Na netu sem videl, da nekateri že ponujajo izobraževanja iz tega področja. Pomeni, da vam skozi potek izobraževanja celoto do dobra prikažejo in tudi naučijo določene osnove ter še kaj več. Vsekakor pa boste na koncu vedeli več, kot pa nekdo, ki še s tem ni imel stika. In pri delu oz. da se pride do razgovora ter kasneje do samega dela je to zelo pomembno.

 

# 1  – upravljalec CNC strojev ter znanje

Poskusite si najti znanje na netu ali kje drugje. Pred časom sem pomagal pri sami prošnji osebi, ki jo je to veselilo še zlasti zaradi tega, ker to ni monotono delo in oseba mora biti pri stvari. Tako je šla ta oseba malo okoli po svojem FB in iskala nekoga, kateri dela na tem področju. Na koncu mu je odpisal star sošolec in dogovorila sta se in ta mu je pokazal celoto ter tudi malo naučil. tako je prišel do osnovnega znanja in še kaj več.

 

# 2 – upravljalec CNC strojev ter programer

Celota je lahko zahtevna ali pa ne. Ko se pogovarjam z osebami, kateri delajo na tem področju mi vsi dajo vedeti, da se je vsega možno naučiti le, če oseba ima voljo in si želi nekega napredka in določenega znanja. Vendar je tudi samo programiranje lahko zelo zanimivo in verjetno tudi dobro plačano. Sam še s tem nisem imel stika, zato vam o tem iz osebnih izkušenj ne morem kaj veliko povedati. vendar, če želite biti v tej panogi … učite se in svoje znanje piliti do tega nivoja, da boste nepogrešljivi člen v vašem podjetju. In le tukaj boste dosegali plačo, katero vam bodo zavidali.

 

Kaj sedaj in kako naprej?

Za to delo mora oseba biti odločena in imeti motivacijo. Verjetno to ni težko delo, a je psihično naporno, ker oseba mora biti venomer skoncentrirana in odgovorna. Saj je pri vsakem delu tudi to potrebno, a, to morate izpostaviti v sami prošnji za delo. Vaša prošnja naj bo tako dobra, da bo sam bralec oz. direktor v vas videl potencial novega znanja, katerega se splača najeti oz. zaposliti. Še bolj pa se vam splača pisati o tem, da mu boste zelo pomagali tudi takrat, ko bo najbolj hudo, ko bo gužva ali pa pomanjkanje kadra. tega jaz na vašem mestu ne bi izpustil.  Prošnja naj vsebuje tudi vso vaše znenja na CNC-ju, ki ga imate in premorete. Razpišite se.

 

Sama prošnja za delo upravljalec CNC strojev

Če vam sama prošnja za delo dela probleme mi pišite. Lahko vam pomagam. Prav tako vam lahko pomagam, če ne veste ali je sedanja prošnja dovolj dobra ali ne. Pogledal vam jo bom in pokomentiral – brezplačno. To sploh ni problema.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

 

 Tema : Upravljalec CNC strojev

… ki ga vsaka administratorka tudi nima …

Vem, da je prošnja za delo medicinske sestre težko napisati, saj zahteva nekaj več. Tisto znanje, ki ga vsaka administratorka tudi nima. Še bolj pa to, da je komunikativna ter da hoče pomagati tudi tistim, ki trpijo in iščejo pomoč. Meni je g. Sandi pomagal tako, da sva se slišala in šla skozi. Od začetka do kraja. Le tako sva se pogovorila in tudi sama začela spoznavati vse napake, ki so v moji prošnji. Bilo je tega res preveč.

Upravljalec CNC strojev
Upravljalec CNC strojev

… sem srečna iz dveh razlogov …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč. Pri tem sem srečna iz dveh razlogov. Prvi je ta, da je gradivo res napisano tako, da se lepo prebere. Drugi razlog pa je tudi ta, da se dokaj hitro prišla do razgovora in sam razgovor je bil popolnoma drugačen, kot pa vsi za nazaj. Delo sem sprejela, a sedaj je na meni, da se dokažem in potrdim to, da jim ne bo žal, da so zaposli mene in mi dali to lepo možnost.

 

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

 

5/5 - (11 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri