Upravljalec CNC strojev

Upravljalec CNC strojev

Upravljalec CNC strojev

Lepo pozdravljeni.

Ko iščete delo, kot upravljalec CNC strojev se morate potruditi. Na netu sem videl, da nekateri že ponujajo izobraževanja iz tega področja. Pomeni, da vam skozi potek izobraževanja celoto do dobra prikažejo in tudi naučijo določene osnove ter še kaj več. Vsekakor pa boste na koncu vedeli več, kot pa nekdo, ki še s tem ni imel stika. In pri delu oz. da se pride do razgovora ter kasneje do samega dela je to zelo pomembno.

 

# 1  – upravljalec CNC strojev ter znanje

Poskusite si najti znanje na netu ali kje drugje. Pred časom sem pomagal pri sami prošnji osebi, ki jo je to veselilo še zlasti zaradi tega, ker to ni monotono delo in oseba mora biti pri stvari. Tako je šla ta oseba malo okoli po svojem FB in iskala nekoga, kateri dela na tem področju. Na koncu mu je odpisal star sošolec in dogovorila sta se in ta mu je pokazal celoto ter tudi malo naučil. tako je prišel do osnovnega znanja in še kaj več.

 

# 2 – upravljalec CNC strojev ter programer

Celota je lahko zahtevna ali pa ne. Ko se pogovarjam z osebami, kateri delajo na tem področju mi vsi dajo vedeti, da se je vsega možno naučiti le, če oseba ima voljo in si želi nekega napredka in določenega znanja. Vendar je tudi samo programiranje lahko zelo zanimivo in verjetno tudi dobro plačano. Sam še s tem nisem imel stika, zato vam o tem iz osebnih izkušenj ne morem kaj veliko povedati. vendar, če želite biti v tej panogi … učite se in svoje znanje piliti do tega nivoja, da boste nepogrešljivi člen v vašem podjetju. In le tukaj boste dosegali plačo, katero vam bodo zavidali.

 

Kaj sedaj in kako naprej?

Za to delo mora oseba biti odločena in imeti motivacijo. Verjetno to ni težko delo, a je psihično naporno, ker oseba mora biti venomer skoncentrirana in odgovorna. Saj je pri vsakem delu tudi to potrebno, a, to morate izpostaviti v sami prošnji za delo. Vaša prošnja naj bo tako dobra, da bo sam bralec oz. direktor v vas videl potencial novega znanja, katerega se splača najeti oz. zaposliti. Še bolj pa se vam splača pisati o tem, da mu boste zelo pomagali tudi takrat, ko bo najbolj hudo, ko bo gužva ali pa pomanjkanje kadra. tega jaz na vašem mestu ne bi izpustil.  Prošnja naj vsebuje tudi vso vaše znenja na CNC-ju, ki ga imate in premorete. Razpišite se.

 

Sama prošnja za delo upravljalec CNC strojev

Če vam sama prošnja za delo dela probleme mi pišite. Lahko vam pomagam. Prav tako vam lahko pomagam, če ne veste ali je sedanja prošnja dovolj dobra ali ne. Pogledal vam jo bom in pokomentiral – brezplačno. To sploh ni problema.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

 Tema : Upravljalec CNC strojev

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.