Uradna prošnja za delo

Uradna prošnja za delo

Uradna prošnja za delo

Uradna prošnja za delo

Uradna prošnja za delo je nekaj izjemnega. Je … pravzaprav na koncu spoznate, da ni prav nič ekstra.

Uradna prošnja za delo
Prošnja za delo

Uradna prošnja za delo je lahko zelo pomembna za pristop do razgovora. Verjetno tudi vas zanima, kakšna je prava uradna prošnja za delo? Kaj mora vsebovati in predvsem, kako mora izgledati. Kaj je pravzaprav tisto, kar bo potem samega direktorja tudi prepričalo v to, da vas želi spoznati. Da si vas označi in napiše komentar v vašo prošnjo ter vas pri samem razgovoru tudi vpraša.

 

Zakaj se uporablja beseda “Uradna prošnja za delo”?

Pojma nimam. Ker vsaka prošnja za delo je neke vrste uradna. To je od vas z vašimi podatki in vašimi izkušnjami. Kdo si je celoto izmislil tudi ne vem. Vem pa to, kako se  odlična prošnja za delo tudi napiše. Pa naj oseba zahteva uradno, neuradno, osebno, prečiščeno, skrčeno, razčlenjeno, … – znam napisati.

 

Kaj naj prošnja vsebuje?

Predvsem vas. Veliko mere vašega znanja in vsega, kar lahko samemu direktorju tudi ponudite. Vem, da je tukaj celota zelo težko izvedljiva, če se še niste s to problematiko prej srečali in nekako šli skozi, kaj direktor rad prebere in česar ne. Tukaj mora vsaka oseba biti še kako pozorna in pazljiva, kaj napiše glede sebe in kako bo celoto lepo zavila v darilo in le to ponudila direktorju. Če se gre za vas in to, da si samega dela res želite se morate zavedati, da si tukaj ne smete narediti napake. Ker to vas stane razgovora in dela. Zato, če ne veste, če je vaša prošnja za delo res dobra oz. dovolj berljiva in privlačna … to raje prepustite meni.
Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Kje ste ostali vi?

Če berete to zagotovo imate nek problem. Zato ste tukaj, da si poiščete rešitev. Naj vam izdam  skrivnost in ne zamerite temu, kar bom napisal : ne glede, kako naj zadevo orazložim, izpostavim, napišem, opišem priložil povezavo ali datoteko … dvomim, da vam bo uspelo tako dobro, kot bi meni, če vam jaz celoto napišem.

 

Zakaj?

Ste kdaj poslušali glasbo? Potem pa ste se zamislili in sami pri sebi dobili neko zgodbo ter nauk te glasbe. Čez čas ste pa bili razočarani, da ima vaš prijatelj ali prijateljica pri enaki glasbi prav drugačen pogled na celoto? Kako to? Če pa je enaka glasba? Enak problem lahko imajo tudi naši odvetniki. Enak zakon si vsak lahko tolmači drugače. Pač tako to je.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Uradna prošnja za delo

 

Uradna prošnja za delo
Prošnja za delo

 

 

Vaš komentar na tem : Uradna prošnja za delo

… Iščem in iščem …

Tudi mene zanima, kakšna je “Uradna prošnja za delo?”. Iščem in iščem pa vsepovsod skoraj enako. Enaka predstavitev in prav nič posebnega. Pri tem sem zelo zbegan ter več ne vem, kaj je potrebno napisati in kaj izpostaviti.

 

… se mora zamisliti …

Ko oseba vse to prebere se mora zamisliti, kaj je sedaj delala in kje je naredila napake. Če ne prihaja do razgovorov je gotovo nekje nekaj narobe.

 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

 

Tuje povezave :

Uradna prošnja za delo
Uradna prošnja za delo

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

 

… ker imajo več-izmensko delo …

G. Sandi lep pozdravljeni. Hvala za pomoč. Prišel sem do razgovora vendar dela nisem sprejel, ker imajo več-izmensko delo. To pa mi sploh ne paše. Vseeno hvala za ves trud. Peter, Vojnik.

 

… so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela …

G. Sandi lep pozdravljeni. Pri iskanju pomoči sem naletela na mnoge članke, ampak vsi so se ponavljali in … brezveze. Nobene temeljne osnove. A pri vas pa je bilo drugače. Sva se slišala, ste mi prisluhnili in svetovali. Ampak to, kar ste povedali je bilo malo drugače od tistega vsega prebranega in napisanega. Bolj je bilo pristno. Zato sem upoštevala vaše nasvete in šla v akcijo. Po poslanih 7 prošnjah za delo sem prišla samo do 1 razgovora in še ti so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela. Res sem vam hvaležna za vso pomoč. Marjana, Senovo

Uradna prošnja za delo
Uradna prošnja za delo

Mogoče pa vas zanima tudi :

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri