Urna postavka električarja

Urna postavka električarja

Urna postavka električarja

Urna postavka električarja. Urna postavka električarja je zelo različna. Tukaj vplivajo določeni pogoji in zahtevnost samega dela.

 

Urna postavka električarja

Tam nekje od 10€ dalje. Da. Od tu dalje se urna postavka električarja vrti. Ampak vse je odvisno od tega, koliko oseba zna. Kaj ima za ponuditi in kakšna znanja ima. Gre predvsem zato, da se je potrebno tukaj pogovoriti. Šele potem se lahko osredotočimo na urno postavko. Ampak to je urna postavka za tujino. Tista čista začetna in osnovna. Delovodje imajo lepšo urno postavko. Ufff … njim se pozna. Oja.

 

Urna postavka električarja ter kratek izračun

Oba izračuna  sta informativne narave.

Začetnik : 10€/uro 

Delovne ure : 8 ur/dan

Delovnih dni : 20

Izračun : 10 *8 * 20 = 1.600€

 

Delovodja : 15 €/uro

Delovne ure : 8 ur/dan

Delovnih dni : 20

Izračun : 15 * 8 * 20 = 2.400 €

 

Razlika je 800€

Tukaj lahko vidite, da se splača potruditi. Da se splača spraševati in biti zraven, da se vam znanje širi. Ker, ko pridete do delovodje boste imeli cca. 800€ večjo plačo. In to ni kar tako. Čeprav je račun informativne narave se vidi, zakaj se nekdo trudi in želi nekaj več. Ker, če si že na terenu vstran od doma, vstran od žene in ljubice … zakaj še nebi imel večjo plačo? Tukaj se vam splača potruditi.

 

Nekaj je razlika, drugo pa je to, koliko v resnici oseba zna

Vem, da si vsak želi maksimalno največ. Vendar mora zato tudi toliko dati znanja, zaupanja in odgovornosti. Električarji, ki delajo v tujini že imajo neko znanje. A, če ga v 2 letih ne nadgradijo potem vemo vsi, da delajo po liniji najmanjšega odpora in samo delajo in to je to. Če pa imajo željo po učenju in svoje znanje dokažejo v nekaj mesecih potem pa direktor takoj vidi, da ta oseba hoče imeti nekaj več. In tukaj mu takoj prisluhne. Ko ta oseba izpelje svoj prvi projekt je lahko v tujini, a urna postavka se mu zviša. Ker se je dokazal.

 

Za povišanje urne postavke oseba ni rabila priti v Slovenijo

Ne. To se je zgodilo kar preko telefona. Delovodja je izrazil mnenje, da ima v skupini delavca, ki že veliko ve in zna brati načrte ter zna razporediti delo ekipi. Zato je direktor tega delavca in še 2 zaposlena poslal na drugo delovno mesto. Tam se je lepo izkazal in med potjo nazaj, mu je avtomatsko narasla urna postavka. To ekipo je obdržal in ta novo pečeni delovodja lepo deluje po tujini. Seveda pride do problema. Zato so telefoni in video klici. A, ko mu drugi povedo in obrazložijo … gre vse gladko naprej.

 

 Iščete delo električarja?

Dovolite, da vam pri tem pomagam jaz.

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Tukaj je povezava :

Iščem električarje

Tema : Urna postavka električarja

– – – – – – – – – –

 

Urna postavka električarja

Urna postavka električarja

– – – – – – – – – –

Če bi bila moja urna postavka vsaj polovico, bi bil več kot vesel. Tudi sam spoznavam, da sem zelo izkoriščen v Sloveniji. Če pa grem v tujino pa bi bilo drugače. A ne morem, ker imam otroke s katerimi bi rad preživel vsaj nekaj let njihovega otroštva.

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.