Uspeh je navada

Uspeh je navada

Uspeh je navada.

Uspeh je navada

Da. Uspeh je navada uspešnih ljudi.  Poznam veliko uspešnih ljudi, ki niso uspešni samo v poslu, ampak tudi v športu, glasbi in družinskem življenju. Vsak si uspeh definira popolnoma zase. Kaj je za njega uspeh? Zame npr. je uspeh, da stranka pride z mojo pomočjo do zaposlitvenega razgovora. Ta ista stranka pa ima za uspeh to, da je prišla na Triglav. Jaz se trudim in navijam za osebo, ko pa je oseba čista drugje z mislimi in glavo 🙂

 

Uspeh je navada uspešnih ljudi

Poznate uspešne ljudi? Potem je uspeh njihov zaveznik. Uspešni ljudje uspeh živijo. Verjamejo vase in svoje znanje. Popolnoma vedo, kaj so sposobni in kaj ne. In tukaj jih občutek malo kdaj pusti na cedilu. Uspešni ljudje pa imajo nekaj skupnega : do uspeha so prišli s težavo oz. z žuljavimi rokami.

 

Uspeh v srednji šoli

Uspeh v srednji šoli je pomemben za napredovanje na faks. Če ste se odločili, da ne boste nikoli več študirali potem je vseeno ali imate srednjo šolo zaključeno s 5 ali s 2. Važno je samo to, koliko si odnesel od šole in kako se ti je razvilo samo razmišljanje. Tudi, kako se ti je razvija osebnost. Moji nekateri sošolci iz srednje šole še sedaj imajo probleme z zaposlitvijo, ker jih nihče noče zaposliti za nedoločen čas. Pa so v znanju bili boljši od mene. Razlog še vedno tiči v njihovem nenehnem konfliktu in nadvladovanju nad šefom. Tega si šef, če je pravi šef nikoli ne sme dovoliti.

 

Uspeh v življenju

Uuuu … ravno tukaj pa lahko imamo več letno debato. Kaj je uspeh v življenju? Kako ga merimo? Za to pa ima vsak svoj odgovor. Uspeh je popolna stvar vsakega posameznika. In vsak ga čuti prav drugače in vsakomur tudi drugače pomeni.

 

Uspeh citati

” Uspeh ni nikoli dokončen ”
Winston Churchill

 

” Vsi smo že kdaj doživeli neuspeh – vsaj najboljši smo ga! ”
J. M. Barrie

 

” Mnogi ljudje ne uspejo zato, ker se ne zavedajo, kako zelo blizu uspeha so, ko obupajo ”
Thomas Edison

 

” Če se neuspešno pripravljate, se pripravljate na neuspeh ”
Benjamin Franklin

 

Uspeh misli

” Najprej moraš od sebe pričakovati stvari, šele potem jih lahko narediš ”
Michael Jordan

 

” Če mislite, da lahko zmagate, lahko zmagate ”
William Hazlitt

 

” Ne bojte se počasne rasti, bojte se ostati na mestu ”
Kitajski pregovor

 

” So tisti, ki potujejo, in tisti, ki so nekam namenjeni. Razlikujejo se, a so si vendar enaki. Uspešni imajo pri tem eno prednost: vedo, kam gredo ”
Mark Caine

 

” Nisem najbistrejši ali najbolj nadarjen človek na svetu, a sem uspeval, ker sem vztrajal in vztrajal in vztrajal ”
Sylvester Stallone

 

Uspeh SSKJ

uspèh  tudi uspéh -éha m ( ẹ́; ẹ̑) 1. dejstvo, da kdo s svojim delom, prizadevanjem doseže, kar želi, pričakuje: uspeh ga je opogumil; veseliti se uspeha; želeti komu uspeh; dvomiti o uspehu, pog. v uspeh česa / truditi se brez uspeha / uspeh režiserja; uspeh v poklicu / uspeh filma, knjige, predstave / pri vzgoji nima uspeha ni uspešen 2. pozitiven rezultat kakega dela, prizadevanja: prvi poskus ni prinesel, ekspr. rodil uspeha; pri svojem delu je dosegel velike, zadovoljive uspehe; finančni, gospodarski uspehi; uspehi domačih raziskovalcev // kar doseže učenec s svojim delom, prizadevanjem v šoli: dokument o učenčevem uspehu / šolski uspeh ● ekspr. pri ženskah je imel uspeh znal si je pridobiti njihovo ljubezensko naklonjenost; vznes. njegovo delo je bilo kronano z uspehom se je uspešno končalo ◊ šol. odlični uspeh; nezadostni učni uspeh

 

Uspeh želim tudi vam!

Da. Uspeh želim tudi vam! Največjega in najbolj popolnega. Točno takšnega, kot si sami želite. Še več. Želim vam, da je vaš uspeh za 100% še večji, kot ga sami pričakujete oz. si ga želite. Želim, da je vaš uspeh popoln. 100% popoln.

 

Toliko na kratko

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh pa pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : uspeh je navada

 

Vas mogoče zanima tudi :

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

Prošnjo vam napišem jaz

Življenjepis

Zavod za zaposlovanje

Moje delo

 

Uspeh je navada

Uspeh je navada

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Uspeh je navada uspešnih ljudi, uspeh v srednji šoli, uspeh v življenju, uspeh citati, uspeh misli, uspeh sskj, uspeh želim tudi vam!
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.