Ustvari življenjepis

Ustvari življenjepis

Ustvari življenjepis

Ustvari življenjepis je vsekakor tista niša, kjer mi osebe pišejo in prosijo. A zakaj, ko pa imajo Europass? Kje tiči tista dilema?

 

Ustvari življenjepis

Ustvari življenjepis
Ustvari življenjepis

Tako je. Ko oseba išče neko delovno mesto najprej naleti na tista delovna mesta, kjer ustrezajo pogojem, a nekako nočejo delati s tistim podjetjem. To pa zato, ker podjetje poznajo in vedo nekaj o tem podjetju, kar jih moti. In tudi sam temu pravim, da je to potrebno spoštovati. Če oseba ve, da neko podjetje ne plačuje ali pa da podpira mobing potem ne vem, zakaj bi tja šel delati? Zakaj bi jim prinesel dodano vrednost, ko pa sam tam potem ni nič vreden? Zakaj?

 

In tisti dober življenjepis odpira drugačna vrata!

To je res. Moramo vedeti, da dobra podjetje vedno išče dober kader. Vedno. Če boste poslali veliko znanja na neko podjetje pa vam bo odgovorilo, da ne rabijo – ne sekirajte se. Še boljše, da niste tam. Ker ne poznate njihovega ozadja vam lahko v miru povem, da je tako boljše. To vam povem iz prakse. Iz terena! To pa že nekaj več šteje, kajne?

 

Ustvari življenjepis ter kakšen naj ta bo?

Ustvari življenjepis
Ustvari življenjepis

Takšen, da bo bralec vedel, kje mu lahko že takoj pomagate. Takoj. Brez, da samo pomisli, kaj vse ta oseba zna. To mora bralec takoj prebrati in že takoj vedeti! Le tako sledi to, da boste lažje prišli do razgovora in da boste samega direktorja mogoče tudi spoznali. če ne drugače – spoznali boste tiste vodilne, ki o tem odločajo. In njim se je potrebno tudi dokazati. Jih ne samo navdušiti, ampak tudi povedati, kaj bodo z naše strani tudi pridobili. Saj vem, da se največkrat ustavi pri plači. Težko je delati za minimalca, ko pa podjetje lepo raste. Ima milijonski dobiček, a vi pa stagnirate v plači. SI podjetje na vaši plači dela dobiček. In to ni prav. Ne bi smelo tako biti. Vsaj tista plača, da oseba rada gre na delo. Vsaj to.

 

Neke formule ni!

Tukaj ni neke formule. Ne ni. Vse tiste druge bloge in nasvete, kaj morate napisati in … to je samo prazno pisanje. Samo nekaj, da je. In to je brezveze. Pustite tiste nasvete, ker pišejo samo o tem, da nekaj pišejo. A mogoče pa nekega efekta ravno ni v tem. Nihče ne piše, da je potrebno pisati osebno. Nagovarjati. Pisati direktorju. Pisati tisti osebi, ki je za to pristojna. In pisati o tem, kaj bodo z vašimi rokami že takoj pridobili. Zato je treba celoto pogledati z drugačnimi očmi. Pod drugačnim zornim kotom. Malo drugače. Samo s strani direktorja.

 

Primer

V oglasnik daste, da iščete partnerja z modrimi očmi. Dobite 100 pisem. Dobite 100 prošenj za vas. Med njimi so misice, blondinke tudi tiste, katere rade snemajo erotične filme. Pa tudi tiste, ki so tihe in iščejo samo nežnost. Mogoče tudi tiste, ki iščejo avanturo. Pišejo pa vam tudi tiste, ki si želijo točno tako osebo, kot ste vi. A piše vam tudi samo ena oseba, ki že v začetku napiše “imam modre oči”. Koga boste vse poklicali? Koga si boste že takoj želeli spoznati? Enako je tudi pri direktorju. To, kar išče to si tudi želi. Želi si osebo z modrimi očmi, ker to mu je pomembno. Kaj pa vi?

 

Če potrebujete življenjepis vam tukaj lahko pomagam jaz

Znam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

 

 

Življenjepis

 

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Ustvari življenjepis

… wooowww glede vaše pomoči …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Moram napisati samo -> wooowww glede vaše pomoči. Samo to. Hvala!!!! Vikica, Rogatec

Ustvari življenjepis
Ustvari življenjepis

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

Ustvari življenjepis
Ustvari življenjepis

 

… 4 prošnje za delo in prišla do 1 razgovora …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Ko sva se slišala in šla skozi sem spoznala, da sem ga res mimo pihnila. Pomagali ste mi in rezultat je sledeč. V enem mesecu sem prišla do 3 razgovorov, vendar dalje pa ne. Potem pa sem začela pošiljati na slepo in rezultat je bil takšen poslal sem 4 prošnje za delo in prišla do 1 razgovora. Vendar tudi tam dela nisem sprejela, saj imajo več-izmensko delo. No, sedaj vem, da celota deluje in iščem dalje. Vse dobro, Marija, Murska Sobota

Ustvari življenjepis
Ustvari življenjepis

… dobila poskusno delo enega meseca …

G. Sandi mi je zelo pomagal. Prišla do razgovora ter dobila poskusno delo enega meseca. Delo je v proizvodnji ter več-izmensko. Hvala lepa, Maja, Rogaška Slatina

 

 

5/5 - (25 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri