Varanje na delovnem mestu

Varanje na delovnem mestu

Varanje na delovnem mestu

Varanje na delovnem mestu je za nekatere pekel, ki ga preživljajo, ko izvedo, za vso to nezvestobo.

 

Varanje na delovnem mestu

Varanje na delovnem mestu

Varanje na delovnem mestu

Ja. Kaj čemo? Tako, se je pač to zgodilo. Moški in ženska sta se ujela na delovnem mestu. Pa gremo od začetka. Tukaj gre bolj za novo zaposleno osebo, ki je bila dokaj zgovorna. Ob tem pa je še kakšno bolj seksi tudi povedala. In zgodilo se je.

 

Kot mi je povedal direktor

Sandi, zaposlil sem novo delavko v proizvodnji. Bila je mlada, a je imela ambicije. Rada je vprašala, kako deluje in je pokazala veliko zanimanje za delo. Zato sem ji dodelil sodelavca, ki jo bo vse naučil, razložil popeljal v samo delo. In je. Po mesecu dni je nova zaposlena že nekaj časa delala samostojno. Občasno je potrebovala pomoč. In potem ju nek petek zalotim, kako seksata v njeni pisarni. Tak lepo na stolu je sede, ona pa na njen …

 

Ampak, kje je to varanje?

Takoj naslednji dan, ko je direktorja poklicala žena in ga vprašala po zdravju. Kaj si sploh predstavlja? Kako lahko to sploh dovoli?

 

Direktor o tem ni vedel ničesar

Res ne. Kako pa naj bi vedel? Pač ni. Pa zato sam direktor ni nič kriv, kajne? Oz. ali je? Po mojem ni. Kaj menite vi? A je direktor kriv, če se dva najdeta in se sredi pisarne prepustita polni strasti in …? Kaj bi bilo, če ju direktor ne bi našel skupaj? Mislim, našel, da je bila ona na njem? Nič. Mogoče bi se nadaljevalo? Mogoče? Pa pustimo to razmišljanje.

 

Pa gremo naprej

Hecno je samo to, da direktor ni povedal prav nikomur. Sama dva zaposlena sta povedala svojima partnerjema. Seveda sta kar hitro dala odpoved. Kako se je njuna pravljica končala ne ve niče. Oz. vsaj direktorja ne zanima. Škoda mu je samo, da sva dva dobra sodelavca odšla drugam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Varanje na delovnem mestu

 

Varanje na delovnem mestu

Varanje na delovnem mestu

 

5/5 - (3 votes)
Posted in Tips – smart tips.