večizmensko delo

Večizmensko delo

Večizmensko delo. Na to morate biti pripravljeni.

Večizmensko delo

Večizmensko delo

Večizmensko delo

Dragi moji iskalci zaposlitve in kvalitetnejšega življenja. Na večizmensko delo morate biti pripravljeni. Morate se zavedati, kaj bo to pomenilo za vas in vaše zdravje.

 

Imam otroke, kaj sedaj?

Pri tem se morate vprašati nekaj osnovnih vprašanj. Ali ste to sploh zmožni ter če imate že otroke ali so priskrbljeni v času, ko vas ne bo. Večizmensko delo terja tudi svojo prilagoditev na delovno mesto. V primeru, da nimate urejeno varstva oz. skrbništva za otroke vam svetujem, da se večizmenskega dela ne lotite. Raje si najdite dopoldansko delo. Tukaj je urnik stalen in konstanten. Torej, če pridete na razgovor morate preveriti ali je enoizmensko ali večizmensko delo. Četudi vam delodajalec tega ne pove, ga na koncu le vprašajte.


prosnja-razgovor


Slab oglas ter večizmensko delo

Sam zelo sovražim to, da sam delodajalec ne napiše, kakšen je urnik delo. Razlog je predvsem ta, da tisti, kateri ne morejo delati večizmenskega dela – tja ne pošiljajo prošnje za delo. Posledično pa sam delodajalec dobi nabor izbranih kandidatov, ki so pripravljeni večizmensko tudi delati. To je velik plus na samem razgovoru. Poznam pa primer, ko je delodajalec poklical 10 kandidatov na razgovor. Ko je prvi izvedel, da je večizmensko delo je zapustil pisarno in to novico prenesel na ostale, ki so čakali na razgovor. V roku 3 minut ni bilo prav nikogar več, ki bi ga zanimalo to delo.

 

Ali ste v dilemi?

Ne. To se vam ne sme zgoditi. če vam gre časovno skozi vam priporočam večizmensko delo. Čep a ne gre pa bodite previdni in glejte oglase samo v urniku, ki vam ustreza. Naj vas ne bo strah vprašati direktorja, kakšen urnik dela je predviden.

 

Delo je delo

Sam sem preko študenta veliko delal. Tak samo dopoldan, v drugem podjetju samo popoldan od 14.00 do 22.00 ure. V zadnjem podjetju pa sem delal po potrebi oz. sem imel gibljiv urnik. Tudi od 22.00 do 06.00 ali pa še dlje. Vendar, kot študent sem si to lahko privoščil. Sedaj pa ne več.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

Tema : večizmensko delo
.
– – – – – – – –
Aldin;
Večizmensko delo mi ni všeč. Zato iščem nekaj bolj enostavnega.
– – – – – – – –Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

večizmensko delo

večizmensko delo

Večizmensko delo

Večizmensko delo

Večizmensko delo

Večizmensko delo

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.