Viličarist delovno mesto

Viličarist delovno mesto

Viličarist delovno mesto

Viličarist delovno mesto je lahko zelo zanimivo. Tukaj je nekaj dejstev ter kakšna naj bo prošnja za delo viličarista.

 

Viličarist delovno mesto

Viličarist delovno mesto

Viličarist delovno mesto

Več o preotem delovnem mestu lahko najdete tukaj : Viličarist delovno mesto

Če je kaj tukaj, se plača poslati prošnjo za delo. In veste kaj, vaša prošnja za delo mora biti fokusirana samo na to delovno mesto. Ne rabite pisati ničesar drugega, kot npr. da ste ob prostem času gasilec, da radi igrate golf, da radi potujete, … ne. Tega ne rabite. Osredotočite se na to, kar to delovno mesto tudi zahteva in kaj lahko že takoj ponudite vi. Tukaj je potrebno tudi vedeti, da lahko imajo prednost tudi tisti, ki izpit za viličarja že imajo.

 

Pa poglejmo en oglas za delo viličarista

VILIČARIST V SKLADIŠČU – M/Ž

Opis del in nalog:

OPRAVLJA TRANSPORT BLAGA Z VILIČARJEM ALI OSTALIMI TRANSPORTNIMI PRIPOMOČKI (PRERAZPOREJA, NALAGA, RAZLAGA…) -PRAVILNO NALAGA ALI RAZLAGA VOZILA IN PAZLJIVO RAVNA Z MATERIALOM, BLAGOM ALI IZDELKI (VSEBINSKO IN KOLIČINSKO) TER EMBALAŽO -KOLIČINSKO PREVZEMA IN KONTROLIRA PRAVILNOST NALOŽENEGA TOVORA

Drugi pogoji:

  • izpit »B« kategorije,
  • izpit za viličarja,
  • izpit za upravljavca težke gradbene mehanizacije in kamionskega dvigala.

 

Tako. Sedaj veste.

Viličaristi se kar iščejo. Tukaj imam izkušnje te, da so se osebe same prijavile na tečaj in ta izpit samoiniciativno tudi naredile. Le tako so lažje prišle do dela. Je pa res, da pa so bili začetniki vendar izpit pa so imeli, kar je podjetju predstavljalo en strošek in eno težavo manj.

 

 

Prošnja za delo viličarista

Kaj delavec običajno dela

Upravljavec viličarja v skladiščih in v proizvodnji s pomočjo viličarja nalaga, prevaža in razlaga različne vrste materiala. Dela povsod tam, kjer je potreben notranji in zunanji transport. Viličarji so različno veliki in narejeni za različne namene. Naloga upravljavca viličarja je, da z vilicami viličarja dvigne na palete naloženo blago v transportni položaj in ga v skladu s predpisi o varnosti pri delu odpelje na določen kraj skladiščenja, proizvodnje ali ga odpremi iz skladišča. Odloži ga tako, da blago zavzame čim manj prostora in ne ovira delovnega procesa. Skrbi za dokumentacijo blaga, vodi evidenco svojega dela in v vsakem trenutku pozna tehnično stanje viličarja, saj je odgovoren za njegovo pravilno in varno delovanje. Preden začne delati, mora vozilo pregledati in odkriti morebitne nepravilnosti. Po končanem delu ga parkira na zanj določen prostor in poskrbi, da se ne viličar ne blago ne kak drug delavec ne poškoduje. Če opazi kakršno koli nepravilnost, je dolžan delo prekiniti in o tem obvestiti nadrejenega.

Več si lahko preberete tukaj : Viličarist delovno mesto

 

Kje vam lahko pomagam jaz

Prošnjo za delo viličarista je težko napisati. Je. če vam kdo govori drugače, pojdite tja. A mnogi so na koncu prišli le do mene in spoznali, da tiste prazne obljube res ne pomagajo in ne prinašajo rezultatov. In res ne. Samo malo. Če boste na internetu prebrali, da vam nekdo napiše prošnjo za delo, takšno, da se bodo podjetja tepla in kregala za vas in pri tem nudijo še 100% garancijo in ne vem, kaj vse še? A temu verjamete? Pomislite. Saj je lepo, da mislite, da boste nekaj dobrega dobili, a že samo dejstvo, da je nekdo boljši, da ima drug veze in poznanstva ali pa da podjetje samo fiktivno razpolaga z oglasom … to ne vodi nikamor. Res ne in to je dokazano.

 

Pišite mi

Za začetek je to dovolj. Pišite mi in priložite vso vaše gradivo. Le tako bo to najlažje in nazaj boste dobili brezplačni komentar. Jap. Iz tega pa se lahko naprej delajo koraki. In veste kaj? To je najlažji način.

 

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 



Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Tema : Viličarist delovno mesto

Viličarist delovno mesto

Viličarist delovno mesto

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Zavod za zaposlovanje :

 

5/5 - (15 votes)
Posted in Tips – smart tips.