Vprašanja na razgovoru

Vprašanja na razgovoru

Vprašanja na razgovoru

Vprašanja na razgovoru so največ krat zelo podobna, slična ali celo neumna. Res odvisno od samega direktorja.

 

Vprašanja na razgovoru

Vprašanja na razgovoru

Vprašanja na razgovoru

Sedaj je tako, da se boste vi na razgovor res pripravili. Ne glede, kakšna vprašanja vam bodo postavili in jih bo nekaj o vas zanimalo odgovarjajte normalno. Težko se je pripravljati na npr. 50 vprašanj na razgovoru, ker je to neumno. Veste, ko se en res dober direktor z vami pogovarja o popolnoma drugih zadevah bo glede vas na koncu vedel točno to, kar ga zanima. Pustimo tisto znanje in vse delovne veščine. Njega zanima samo eno : vaša osebnost.

 

Da. Direktorja zanima samo to.

Kakšni ste po osebnosti. Ali pašete v njegovo ekipi ali ne. Sedaj je to ključnega pomeni ali ste timski igralec ali ne. Ali ugovarjate ter jamrate ali pa znate potrpeti in stisniti zobe in iti dalje ne da bi ob tem nergali in se pritoževali. In s pogovorom direktor izve vse. Zato pa nekateri direktorji imajo 2 razgovora. Prvi je samo zato, da vas spozna, kot osebnost. Drugi pa je bolj tehnične stroke. Tisto, kar res znate in lahko pripomorete k dobičku podjetja.

 

Če pa gre za delo v proizvodnji pa …

Tukaj pa direktorja zanima samo eno : ali jamrate ali ne. To je to. Njega ne zanimajo vaše ambicije v podjetju. Ne, ker je to delo v proizvodnji. Njega zanima ali ste navajeni delati tako, kot se dela ali pa delate po liniji najmanjšega odpora in se pri tem še celo pritožujete ali celo jamrate. Ker le ti delo težko dobijo.

 

Direktorji se tudi pokličejo

Se. To vemo. A pri tem drugi direktor ne sprašujejo zakaj ste tam vstran šli. Samo zanima jih, kakšni ste po osebnosti. In, če drugi direktor rele “pa je jamral in se pritoževal” je s tem povedal prav vse. Ne glede, kako dobrega znanja je ta oseba in še pa še … jamra. Direktorja takšni novi zaposleni več ne zanimajo. Zakaj pa bi ga? že itak ima druge preglavice, sedaj pa, da bi si še to nakopal na glavo! A vi bi si?

 

Torej, kako naprej?

Saj je dobro, da vadite. A, če ste naučeni bo to direktor takoj opazil. Potem vam bo zastavil nekaj drugega in tam se boste zmedli. Spoznal bo, da nekaj ni OK. Da nekaj ne štima. In to ni dobro za vas.

 

Kje ste ostali vi?

Vem, da je presneto težko priti do samega razgovora. Pri tem je prva ovira predvsem prošnja. Kako je napisana in kaj želite povedati v njej. Če vas oseba, ko bere ne prepozna, kot nekoga, ki mu lahko pomaga … ste ostali tam, kjer ste sedaj. Doma. Brez razgovora. Tukaj je treba narediti nekaj drugega. Prošnjo spremeniti. Bolj poudariti to, kje lahko pomagate in še bolj to, kaj bo direktor z vašim znanjem pridobil. A to napisati je težko. Presneto težko.

 

Pošljite mi kaj imate

Pošljite mi to, kar imate in dobili boste komentar na vso zadevo. Tega ne popravljam, ampak pridobili boste komentar. Dobili boste vsaj nekaj. Da boste videli ali ste na pravi poti ali ne.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Vprašanja na razgovoru

 

Vprašanja na razgovoru

Vprašanja na razgovoru

 

Vprašanja na razgovoru

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.