Vrhunsko delo za vrhunskega delavca

Vrhunsko delo za vrhunskega delavca

Vrhunsko delo za vrhunskega delavca

Vrhunsko delo za vrhunskega delavca je  velik dosežek vsakega posameznika, ki v to področje pride in v tem uživa in dela.

 

Vrhunsko delo za vrhunskega delavca

Vrhunsko delo za vrhunskega delavca

A kdo so ti? Največkrat so to lahko profesionalni športniki, ki so s srcem in dušo pri tej stvari in svoj posel opravljajo res srčno in popolnoma profesionalno. Ampak tukaj so še ostali, ki se tudi lahko sami pri sebi lepo pohvalijo. Ampak vsi med njimi so skromni. Med te vrhunske delavce ne štejem glasbenikov. Le ti so razred zase in te sedaj pustimo na sredini.

 

Ampak vrhunski delajo več, kot amaterji ali navadni

Kaj loči dobrega odvetnika li zdravnika od povprečnega? Samo znanje in izkušnje. A vso to znanje in izkušnje pa si oseba lahko pridobi samo z učenjem in nenehnim delom. pa še to delo ne sme iti enako. ne. Mora biti razmigano in pri tem mora oseba veliko razmišljati. Še več, kot pa ostali.

 

Jamranje

Grem po hale proizvodnje in slišim jamranje, kako eni osebi nekaj ne paše. Pristopim do njega in vprašam, kakšen je problem. le ta mi pove, da ima premalo plačo. Pa mu rečem “Dobro. Ti bom probal uredi večjo plačo. In obljubim, da ti jo bom.”. In druge osebe so me samo gledale. Čez čas pridem do osebe in mu rečem “Tako. Sem se pogovarjal z vsemi tvojimi nadrejenimi. Žal niso pristali nato, da bi vam zvišali plačo. Ampak direktor je drugačnega mnenja. Tukaj je knjiga, katero se je vsak zgoraj v upravi moral naučiti. To je knjiga iz faksa. Veš zgoraj so vsi visoko izobraženi ekonomisti. In to knjigo so morali predelati vsi ter jo zagovarjati. Evo tukaj jo imate. Ko jo predelate me pokličite in šla bova skozi ter se pogovorila.”. A mislite, da je oseba to knjigo sploh vzela? Niti pogledala je ni. Nope. Sedaj pa nekaj. Zakaj bi oseba, ki jamra imela boljšo plačo?

 

Ne pridete do razgovora?

Pa bi želeli? Potem imate en velik in zelo boleč problem, kajne? Potem je v vašem gradivu zagotovo nekaj zelo narobe. Mogoče je kakšna mala malenkost. Nekje je neka napaka, ki samega direktorja odvrne od tega, da bi vas poklical na razgovor. Nekaj zagotovo je. Ali pa je samo to, da je že sam kandidat izbran. Saj veste – veze in poznanstva. In vaša prošnja za delo je tukaj ključnega in res pomembnega pomena. Sedaj je vaša prošnja za delo vaša vstopnica do razgovora. če je le ta slaba ne boste prišli prav nikamor. Če pa je dobra pa boste razgovore imeli bolj na dlani, kot si sami lahko mislite in predstavljate skupaj.

 

Da. Če ne pridete do razgovora je 20% kriva vaša prošnja za delo!

Samo to. Ne krivite sebe. Kriva je prošnja za delo. Ne glede, kako ste ponosni na njo, ampak če pošljete več kot 11 prošenj in na razgovor ne pridete je kriva prošnja. Žal. Treba jo je popraviti. Malo spremeniti. Jo izboljšati.  Skratka, če želite vam tukaj lahko pomagam. Pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Vrhunsko delo za vrhunskega delavca

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.