Vroči trenutki na delovnem mestu

Vroči trenutki na delovnem mestu

Vroči trenutki na delovnem mestu

Vroči trenutki na delovnem mestu  niso dovoljeni, se pa zgodi, da se se zgodi.

 

Vroči trenutki na delovnem mestu

Vroči trenutki na delovnem mestu

Hja. Seveda seks na delovnem mestu se pripeti v marsikaterem podjetju. Tudi podjetju se je s katerimi sodelujem. Pač se je. Dva stara zaposlena sta se našla lepo naga pod tušem in se zbližala. Po pogovoru z direktorjem, sta se imela res lepo in ni jima prav nič žal.

 

Pa kaj, če se to zgodi?

Se pač zgodi. Ampak vroči trenutki na delovnem mestu pa ne izvenijo tako hitro, kot si vsaj nekdo želi. Pa gremo še naprej. Če pa se že zgodi, pa ne smete biti tako zgroženi. Saj morate vedeti, da tudi ponoči poka med zidovi, če je tam dovolj vročine, želje in strasti.

 

Kje se je zgodilo?

Lokacija  – Maribor. Podjetje, kjer je zaposlenih 11 sodelavcev. Od tega je 8 moških ter 3 ženske + zunanja čistilka, ki dela preko svojega podjetja. In tukaj se zadeva ustavi. Le ta čistilka se je spogledovala s moškim, ki ji je tudi vrnil vroče in nasmejane poglede. Zgodilo se je letos – 2021.  Pa gremo od začetka. Da ne bom izdal podjetja ter še koga vpletel v to zgodbo bom napisal bistvo. Kje in kdo pa lahko pozabite. Morate pozabiti, ker to ni bistvo. Skratka. Zaposleni in čistilka sta se ujela. Lepo sta se imela. A na koncu se je celota videla na varnostni kameri. Prav lepo. A to je videl, samo direktor ter se s sodelavcem lepo pogovoril.

 

Da. Varnostna kamera.

Podjetje ima varnostne kamere iz razloga varnosti, ker delajo z zaupnimi podatki. Glede kamere vsi vedo. No, saj ni bila skrita kamera, a za njo vsi vedo. In gremo naprej. Direktorja je poklicala stranka, da je “mogoče” izgubila denarnico v njegovi pisarni.  Namreč ta stranka je imela torbo v kateri je imela vse. Pri iskanju pogodbe je na mizo ali tla dala vse ven, da je sploh našla tisti list. In pri tem bi se naj izgubila Čeprav je direktor preiskal vso pisarni in te denarnice ni našel, ga je stranka vseeno prosila, naj še pogleda preko varnostne kamere. In je. Prijavil se je v sistem in si nastavil dan in uro pogovora ter celoto pogledal. In da, videl je, da je denarnica res padla ter tega nista videla ne on in ne stranka.Zato je gledal naprej, kdo je to denarnico kasneje pobral?

 

Uff … le kdo ej to denarnico našel?

Bila je čistilka. Potem je direktorja zanimalo, kam je do denarnico pospravila? In videl je, kam jo je pospravila. Potem je tudi videl, da mu je čistilka na mizo dala list papirja, kjer je celoto napisala. Videl je tudi, da je tajnica to pred njim videla, vzela ta list papirja, vzela denarnico iz predala in celoto dala sebi v predal. In tega dne tajnice ni bilo in zato je prišlo do tega. Potem pa je pogledal še malo naprej, da vidi, kaj lepega se dogaja ob 21.00 v njegovem podjetju? In videl je lep seks med zaposlenim in čistilko. No upam, da je tudi bil lep 🙂 Direktor je naredil naslednji korak. Poklical samo ta dva na zagovor. Ni hotel vedeti več podatkov, ampak le to, da se to več ne bo ponovilo.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Vroči trenutki na delovnem mestu

 

Vroči trenutki na delovnem mestu

Vroči trenutki na delovnem mestu

Vroči trenutki na delovnem mestu

 

 

 

5/5 - (3 votes)
Posted in Tips – smart tips.