Vzajemna zaposlitev

Vzajemna zaposlitev

Vzajemna zaposlitev

Vzajemna zaposlitev je super priložnost tudi za tiste, ki že nekaj znajo ob tem pa iščejo nekaj drugega. Če pa ste oseba, ki je na začetku kariere pa priporočam, da si pridobite nekaj znanja in potem podajte vlogo za zaposlitev.

 

Vzajemna zaposlitev

Vzajemna zaposlitev
Vzajemna zaposlitev

Vzajemna zaposlitev veliko krat išče strokovnjake, kot so zavarovalni agenti oz. njihova podpora pri iskanju novega zavarovalnega člana. Največkrat iščejo agente, ki že imajo licenco s strani Zavarovalnega združenja oz. licenco za zavarovalno zastopanje.

 

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica d.d.

Vzajemna je naša največji zdravstveni zavarovalnica v Sloveniji. Pogosto išče nove sodelavce za svoje vrste. Ena od možnosti za zaposlitev v Vzajemni je tudi delo v njihovi zavarovalniški skupnosti oz., da ste njihov zavarovalni agent.

 

Delo v Vzajemni

Če bi želeli postati del ekipe v Vzajemni, morate izpolnjevati določene pogoje. Najprej morate imeti ustrezno izobrazbo s področja medicine, farmacije ali druge zdravstvene vede, ki jo zahteva delovno mesto, za katerega se prijavljate. Poleg tega morate imeti izkušnje na področju zdravstva in dobro poznavanje zdravstvenega sistema v Sloveniji. Zaželeno je tudi, da imate dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti ter ste pripravljeni delati v timu. Hkrati pa, da se spoznate na zavarovalništvo. Seveda, vse to je velika prednost pred ostalimi.

 

Del ekipe v Vzajemni

Če želite postati del ekipe v Vzajemni se lahko prijavite na razpis za zaposlitev na spletni strani Vzajemne ali preko drugih zaposlitvenih portalov. V primeru uspešne prijave vas bo Vzajemna povabila na razgovor, kjer boste imeli priložnost predstaviti svoje izkušnje in znanje ter izvedeti več o delu v tej zavarovalnici. Vendar tukaj morate zelo paziti, kaj pošljete in kako je celota napisana. Če želite priti do razgovora in ste poslali kar “nekaj” potem to ne bo dovolj. Ne-ne.

 

Potrebno se je potruditi

Da. Potrebno se je potruditi tudi pri tem, da vas bodo sploh opazili med vso ostalo množico in da vas bodo poklicali na sam razgovor. In tukaj nastane vedno problem. Namreč nekateri imajo lahko več letne delovne izkušnje iz zavarovalništva in hkrati imajo svoj velik portfelj strank, ki pa jim že zaupajo. In, če le tega nimate druga oseba pa to lepo izpostavi je malo verjetno, da boste zavarovalnico zanimali. Namreč, če se gre za denar se gre tudi zato, da zavarovalnica v zelo kratkem času pridobi čim več novih strank. To je posel. Enostavno napisano.

 

Zakaj Vzajemna?

Vzajemna je ena od najpomembnejših institucij na področju zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji in s svojo zdravstveno vzajemnostjo zavarovalnica zagotavlja visoko raven strokovnosti ter kakovosti storitev za svoje zavarovance. Če imate ustrezno izobrazbo in izkušnje na področju zdravstva ali pa iz področja zavarovalništva ter si želite sodelovati pri skrbi za zdravje in dobrobit ljudi, je delo pri Vzajemni lahko prava izbira za vas.

 

Če boste kje videli “Vzajemna zaposlitev” …

Potem morate vedeti, da Vzajemna res išče nov kader. In tukaj se morate razpisati in opisati že v začetku, kje jim lahko pomagate. Spomnimo se tudi, da je zavarovalnica, ki pa lahko kdaj pa kdaj kaj odkloni. In tega se morate tudi vi zavedati. Lahko odkloni tudi kakšnega vašega sorodnika ali pa poda kakšno mnenje, ki pa vašemu sorodniku ne bo všeč. Potem ste krivi vi, ker ste ga zavarovali in ne Vzajemna, ki je v resnici to napisala. Zato tudi pazite pri tem, ker zavarovalništvo je zelo oseben posel. Je.

Vzajemna zaposlitev
Vzajemna zaposlitev

Kje ste ostali pa vi?

Pa gremo do začetka. Imate nekaj, kar bi lahko tržili, hkrati pa tega ne znate. Ali pa ni rezultata. Za trženje vašega izdelka nisem pravi naslov, sem pa pravi naslov pri pisanju prošnje za delo ali pa pri osebnem življenjepisu na tem področju. Ja, to pa sem. In tukaj vam lahko lepo in praktično pomagam.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Samo pri :

  • prošnja za delo
  • osebni življenjepis, ki vključuje uvod ter vse ostalo – to je napisan celoten paket

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Vzajemna zaposlitev

Vzajemna zaposlitev
Vzajemna zaposlitev

 

Mogoče vas zanima :

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri