Vzorec odpovedi

Vzorec odpovedi

Vzorec odpovedi

Vzorec odpovedi

Vzorec odpovedi
Vzorec odpovedi

Vzorec odpovedi vam naj pripravi in uredi odvetnik, ki se na to spozna. le tako bo prebral vašo pogodbo ter uredil vse tako, kot je treba. Vsi bi radi, da bi imeli vzorec odpovedi kar na internetu ter da bi vnesli svoje podatke in zadevo uredili. To lahko. Vendar to vam odsvetujem. Ker, ko direktor dobi neko odpoved in takoj ve, da jo je napisal delavec – to je samo za njega dobro. In tega se morate zavedati. Kljub temu, da želite iti vstran je lahko tisti mesec najhujši mesec vašega življenja. In ponavadi je. Direktorji to popolnoma izkoriščajo. Izkoriščajo predvsem nevednost samega delavca. Saj poznate pregovor “Nepoznavanje prava škoduje” in tega se morate zavedati. Četudi je odpovedna pogodba idealna mora biti na koncu podpisana tako, da se ve, da jo je pripravil odvetnik. Mora.

 

Zakaj vam odpoved naj napiše odvetnik?

Vzorec odpovedi
Vzorec odpovedi

Ker zna. Ker se bo dotaknil tistih zelo pomembnih členov, katerih vi niti ne veste, da so zelo pomembni. Hkrati pa bo v sami pogodbi tudi prebral, kakšne so vaše obveznosti in vam bo glede tega lahko tudi zelo primerno svetoval. Morate vedeti, da se s tem ni za igrati. To je resna zadeva. Spodaj bom napisal nekaj realnih problemov, ki so jih dobili zaposleni. Da problemov. nekaj težav.

 

Katere so te težave?

1 – slaba odpoved

Delavec sam odda odpoved od pogodbe. S strani podjetja dobi lepo obrazloženo, da je odpoved po kolektivni pogodbi 30 dni. Hkrati pa so ga premestili na drugo delovno mesto. Ki je slabše. Bolj umazano. In delavec je imel možnost ali to sprejme ali ne. Pritožiti se ni moral, ker je odpoved bila tako slabo napisana. To se je pozanimam tudi na delovnem inšpektoratu. In delavec zadnji mesec dela res slabo in grdo delo. Tudi na koncu čisti WC-je in pomaga čistilki. Da. Na taki poden je šlo podjetje z njim.

 

2 – še bolj slaba odpoved

Delavec da še bolj slabo napisano odpoved. Podjetje mu pisno odgovori in poda tista določila, ki so v pogodbi. Delavec gre v bolniško. Delavec v času bolniške obišče komisija in pri tem ugotovi, da delavca ni doma. Ker je delavec bil drugje, a ne pri zdravniku je …. Spet mlin teče na podjetniško stran.

 

Odvetnik, odvetnik, odvetnik!

Torej. Tukaj smo prebrali, da se z odpovedno ni za igrati. Odpoved vam naj napiše odvetnik. Nihče drug. Ne oče, mama, stric ali nek drug pravnik. To vam naj napiše prava odvetniška pisarna. To je vse. če to imate bo boljše tudi za vas. Ob tem je potrebno vedeti, da je lahko ta strošek tudi do 150€. Ampak se splača. Ker, če podjetje vdari nazaj vam lahko gre tako denar, kot zdravje in živci. To pa se ne splača. Res ne. Vendar je samo vaša odločitev tista, ki bo imela neko smer. Tisto, kar si vi želite. Težko je tudi napisati, da oseba ima kar 150€ za odvetnika. Vem, da ni. A je to neka dobra rešitev, s katero se ne gre igrati in tukaj je potrebno biti zelo pazljiv. To vam pšem zgolj iz tega, kar mi drugi govorijo. Pa teh je več, kot bi si mislili. Ker vsako podjetje skrbno gleda na svoj denar. Skrbno! Še bolj, kot lev na mladiča.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi. Lažje vam bo. Mogoče pri tem, da vam najdem odličnega odvetnika.

 

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Vzorec odpovedi

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

Vzorec odpovedi
Vzorec odpovedi

 

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

 

Vas mogoče zanima tudi :

 

Vzorec odpovedi
Vzorec odpovedi

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

 

Vzorec odpovedi
Vzorec odpovedi

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

5/5 - (11 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri