vzorec prošnje za delo in moja pomoč

Vzorec prošnje za delo in moja pomoč

Vzorec prošnje za delo in moja pomoč. Kako vam lahko pomagam?

Vzorec prošnje za delo in moja pomoč

Težko je priti s slabo prošnjo za delo na razgovor. Tega se sedaj že vsak zaveda. Vendar nikoli se ne ve, kako dobra ali slaba je ta prošnja lahko. Zato vam ponujam mojo pomoč. V začetku, da vidim vašo celotno gradivo in vam podam mnenje. Tukaj mi je najljubša opcija ta, da osebo pokličem in se lepo pogovoriva. Ker s pogovorom se lahko prej pride do določene rešitve. Pa še lažja komunikacija je.

 

Dobra prošnja za delo = dobra samozavest

Veste med delom z ljudmi sem tudi sam spoznal, da lahko dobra prošnja za delo znatno vpliva na osebnost. Če jaz verjamem v vas, da ste vi tega sposobni zakaj še potem vi ne morete verjeti in zaupati vase? To je lahko velik problem za tiste osebe, ki so dlje časa brez dela pa se borijo s finančno težavo. Ko oseba vstopi v pisarno na razgovor, se takoj vidi, kakšna je njena samozavest. Takoj.


prosnja-razgovor


Dobra samozavest vam lahko pomaga naprej

Ko pomagam ljudem se sami zavedamo, da je težko. In, da tudi na vsak razgovor se ne pride. Vendar, če ima oseba dobro napisan papir in se tega zaveda gre bolj pogumno v akcijo. Ne obupa in za njega so ovire minimalne. Ta oseba prej dobi delo.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz

Sam se prekleto zavedam, da je pisanje prošnje za delo res muka za tiste, ki do sedaj tega niso počeli. Še huje pa je za tiste, ko pošljejo 20 prošenj za delo pa ne dobijo prav nobenega odgovora. To pomeni, da je tukaj nekaj narobe. Dovolite, da vam pomagam jaz. Dobili boste rezultat pa še sami se ne boste rabili s tem ukvarjati in se matrati ter prihranili si boste veliko živcev. Za začetek mi pišite.

 

To je toliko na kratko in hvala, da ste prebrali do sem
Sandi


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

vzorec prošnje za delo in moja pomoč

vzorec prošnje za delo in moja pomoč

Vzorec prošnje za delo in moja pomoč

Vzorec prošnje za delo in moja pomoč

 

Posted in Tips – smart tips.