Vzorec prošnje za delo v pisarni

Vzorec prošnje za delo v pisarni

Vzorec prošnje za delo v pisarni

Vzorec prošnje za delo v pisarni

Vzorec prošnje za delo v pisarni

Vzorec prošnje za delo v pisarni. Torej, potrebujete vzorec prošnje za delo v pisarni? Potem niste na pravem mestu. Tukaj ni vzorcev. Ampak samo čisto dejstvo, da se napiše to, kar oseba more od vas prebrati, da si vas želi spoznati. Vzorec pa je nekako samo to, kot bi prepisali od nekoga nekaj, pa samo vnesli svoje podatke in to je to. Vse ostalo pa niste vi. Celota ni prilagojena. In s tem ni efekta. Pišem vam iskreno – če želite imeti rezultate mora celota biti vaše. Od začetka do konca. Nikjer od nobenega drugega. Samo vašo.

 

Vzorec prošnje za delo v pisarni ter kako naprej?

Kot že veste, da mora biti celota samo vaša in od vas. Tukaj pa je tudi en podatek, ki ga ne želite izpustiti. Mogoče pa sam vzorec ne odgovarja za vaše delovno mesto. In spet smo na začetku. Težava za katero se niti ne zavedamo. Raje napišite nekaj sami, kot pa, da od nekoga vzamete in samo pošljete. Tukaj skoraj ni efekta. Ker za delo v pisarni so potrebna določena znanja. In, če jih ne napišete in izpostavite … potem je to – to. Še bolj pa je zanimivo, ko oseba od šole pošlje prošnjo za delo v pisarni ter pri tem sploh ne navede nobene izkušnje, ne delodajalca ter ničesar oprijemljivega. Ne poda nekega razloga samemu direktorju. Vendar je prošnja premalo, da bi sam direktor poklical to osebo.

 

Kaj sedaj in kako naprej?

Enostavno. Če želite samega direktorja navdušiti mu morate dati to, kar si on želi in išče. In tukaj, če ne veste nastane problem. Zelo podobno je pri prodaji. Lahko smo še tako naviti, a če ne zadenemo prave besede … je na koncu lahko polom – ni prodaje. Tega se zavedajo predvsem tisti, ki prodajajo od vrat do vrat. Ti so po nekaj letih dela na terenu mojstri. Spoznal sem tudi osebo – direktorja, kjer išče te osebe in jih zaposluje z lepo in res lepo plačo. In on ve, zakaj ima nekdo 1.200 ali več eurov plače za 160 urni mesečni delavnik. Pri tem pa te osebe ne trpijo. Ravno nasprotno.  Dosegli so to, da je njihova prodaja izvrstna in zato se igrajo in imajo zelo fajn. Še bolj pa – ni stresno.

 

Aha .. kako naprej?

Pišite mi. Raje vam pomagam tako, kot pa pišem cele literature in vse pasti, kjer morate biti pozorni. In na koncu še sami ne boste vedeli, kako in kaj ter ali je celota za branje ali ne. Težko je in po pravici napisano – ne da se mi toliko pisati. Če pa bi še pri tem kaj izpustil … potem pa bi bilo še slabše. Zato raje individualno. Lahko se tudi slišimo, pogovorimo ter rešimo vaš problem. Tako je znatno lažje in še bolj učinkovito.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

 Tema : Vzorec prošnje za delo v pisarni

 

 

 

 

Posted in Tips – smart tips.