Vzorec prošnje za delo v proizvodnji

Vzorec prošnje za delo v proizvodnji

Vzorec prošnje za delo v proizvodnji

Vzorec prošnje za delo v proizvodnji
Vzorec prošnje za delo v proizvodnji

Vzorec prošnje za delo v proizvodnji vam lahko le škodi, kot pa koristi. Ker vzorec ni vaš. Vzorec ni pisan za vašo kožo. Ko direktor dela samo selekcijo kadra išče med vsemi najbolj primernega kandidata. Po pravici napisano – išče najboljšega med vsemi temi, ki jih ima na voljo. Zato vam moram odkrito povedati, da  prav nobeden vzorec vas ne more narediti najboljšega. Ker iz vas je potrebno izvleči tisto, kar najbolj znate in lahko že takoj ponudite samemu direktorju.

 

Vzorec prošnje za delo v proizvodnji je lahko enostaven

Videl sem te vzorce po netu. So enostavni ter v resnici nič otipljivega ne napišejo o samem kandidatu. Ničesar. Zato samemu direktorju ne morete dati dovolj močnega razloga, da bi vas poklical na razgovor. Tudi sem videl izpolnjene vzorce, a nič ekstra. Ni osebnosti ter tudi ni neke zgradbe, osnove in povezovanja. Nekateri vzorci so preveč nametani ter s+niso pregledni. S tem si direktor ne more prav ničesar začeti. Sicer verjetno prebere, a če ne spozna vašo dodano vrednost … ga vi več ne zanimate.

 

Kako naprej?

Kot prvo se morate zavedati, da prošnja za delo v proizvodnji mora biti pisana za vašo kožo. Morate se v celoti prepoznati in vzpostaviti tisto vez z direktorjem, ki si jo on sam želi. Pomeni, da mu pišete o sebi, svojem znanju in svoji osebnosti na delovnem mestu. Pri tem pa ne pozabite se pohvaliti, da ste pridni, da radi delate ter ste komunikativni oz. nekonfliktna oseba. Še več. Ponudite mu, da vas testira na samem delovnem mestu Da vam ponudit to kratko dobo preizkusa in da sam spozna, kako dobri ste.

 

Kaj napisati?

Večno vprašanje in večna dilema. Pišite predvsem o tem, da imate razvite ročne spretnosti, da pazite na varnost sebe in drugih, da vam ni problem pomagati sodelavcu, da bi naredili radi še kakšen tečaj za viličarja ali pa kaj podobnega, … Pišite tako, da bo sam direktor v vas videl korist in ne samo to, da bi radi delo zaradi plače. ja, saj boste delali za plačo in za to morate tudi vprašati, kakšna je, vendar mu prej ponudite pridne roke, šele potem pa je vaša cena za celoto v pogovoru.

 

  Pišite mi

Pišite mi, kje bi vi potrebovali ali pa potrebujete pomoč. Če ne pridete do razgovora ali pa ne veste, če je vaša prošnja za delo dovolj dobra – enostavno in brez zadržkov mi samo pišite. Ne grizem. In odgovoril vam bom. Mogoče bom kritičen, če bom prebral “kje ste se rodili, koliko let verouka ste obiskovali, da je zakonec tudi brez dela, …” Ampak to vam bo dalo samo nek vpogled v samo razmišljanje samega direktorja. Morate se zavedati, da je direktorju res vseeno, koliko let je neka oseba obiskovala verouk! In tukaj se ne šalim, ker še sedaj v letu 2020 dobim kakšno prošnjo za vpogled v kateri je to omenjeno.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Vzorec prošnje za delo v proizvodnji

Vzorec prošnje za delo v proizvodnji
Vzorec prošnje za delo v proizvodnji

 

Kaj o tem pravijo drugi :

– – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

Priporočam, da kontaktirate g. Sandija, saj vam lahko lepo pomaga.
– – – – – – – –

Sama sem delala več kot 20 let v pisarni. A potem nisem več vzdržala. Tudi zdravstveno stanje se mi je zaradi tega poslabšalo. G. Sandi mi je pomagal, da sem prišla do razgovora in sedaj po enem mesecu dela v proizvodnji lažje diham. Plača je sicer minimalna, a ni presinga, driblinga in metanja kolen pod noge.

– – – – – – – –

Zaradi izobrazbe sem težko prišla do razgovora za delo v proizvodnji. Tako mi je g. Sandi lepo pomagal in sedaj delam dvo-izmensko nenaporno delo. Plača je minimalna, a je redna.

– – – – – – – –

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri