Vzorec prošnje za delo v tekstilni trgovini

Vzorec prošnje za delo v tekstilni trgovini

Vzorec prošnje za delo v tekstilni trgovini

Vzorec prošnje za delo v tekstilni trgovini

Vzorec prošnje za delo v tekstilni trgovini

Vzorec prošnje za delo v tekstilni trgovini je lahko idealen samo, če imate res presnete delovne izkušnje na tem področju. Ker, če ne pa bo potrebno celoto popolnoma preurediti in spremeniti.  Priznam, da se z vzorci sam ne ukvarjam ter tudi verjamem, da nimajo takega efekta, kot pa, da si celoto oseba ali pa ji jaz napišem. Problem je namreč sledeč – ni nujno, da vzorec odgovarja vašemu profilu. Potem pa je še drugi problem – oseba celoto samo dopolni in malo spremeni, a najbolj bistvo o sebi pa morda ne napiše. In zaradi tega se ne pride do samega razgovora.

 

Vam lahko sam vzorec prošnje za delo v tekstilni trgovini res pomaga?

Po resnici – videl sem veliko vzorcev .. in to je to. Prav noben me nekako ni prepričal v samo efektivno delovanje. Tudi same osebam ki so mi kasneje pisale so priznale, da so ta vzorec našle na netu, da izpolnile in ga že nekaj časa pošiljajo, vendar brez uspeha. A kje tiči problem. Problemov je namreč več. Zamislite si, da jaz napišem vzorec prošnje za delo v tekstilni trgovini. Ampak vi ne ustrezate vsemu temu, kaj bom jaz pisal in mogoče vaša konkurenca tudi ne. Potem je treba celoto spremeniti in jo preurediti in obdelati. Tega pa same stranke ne delajo, ker s tem nimajo izkušenj in same ne vedo, kaj sam direktor želi prebrati. Če še sedaj imate misli, da si direktor želi prebrati, kje ste obiskovali OŠ, a ste hodili k verouku, koliko otrok imate, a ste poročeni, živite v hiši ali bloku, … potem ste na napačni poti. Direktorja to ne zanima več. To je bilo nekaj časa nazaj.

 

Sedaj so drugi časi

Sedaj morate pisati o tem, kje boste samemu direktorju pomagali. Kaj bo imel od vas. Kaj bo pridobil z vašim znanjem in kako močno se bo lahko na vas zanesel. In tudi ni samoumevno, če ste delali pri konkurenci, da znate tudi kaj več, kot pa nekdo, ki je delal prav drugje. Naj spomnim, da določena delovna mesta so v naprej zaznamovana z nekim delom. Mogoče pa potem ni nekih izkušenj in novih znanj. Kaj šele samoiniciativnost na delovnem mestu. Ne – ne. Samemu direktorju sedaj ni prav nič več samoumevno. Moramo mu povedati in lepo napisati. Ampak tukaj je vprašanje, kaj vse naj napišem? Kaj za hudiča želi sam direktor prebrati?

 

Od tega vprašanja dalje vam lahko pomagam jaz

Ne da se mi pisati in še enkrat razlagati. Žal res ne. Preveč je tega. Pa še od vsakega do vsakega primera je popolnoma različno. Pred časom sem bil v odvetniški pisarni. Mislim sem velikokrat. A tokrat pa sem imel željo oz. prošnjo. Odvetnika sem prosil, naj mi da en vzorec obraza za zaposlitev. Dal mi ga je. Potem pa čez nekaj časa poklical in prosil, da mu ta izpolnjen obrazec vrnem, da ga pogleda in da vidi, če sem vse pravilno napisal. In to sem naredil. Potem pa me je poklical in povedal, da je ta obrazec bil za tako in tako podjetje, in za to, kar je moj kolega uporabil ne pride v poštev oz. je premalo ter mora dodati dopolnitve. S tem mi je dal jasno vedeti, da so vzorci -> za v smeti. In ne delajte te napake tudi vi.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz

Pustite vzorce in se raje posvetite sebi in sami efektivi. Pošljite mi celoto, ki jo imate. Prebral jo bom in brezplačno pokomentiral. Dobili boste komentar. Mogoče bo boleč ali pa ne. Odvisno. Priznam pa, da pišem kratko in ne ovinkarim. Če kaj ni v redu – napišem. Če kaj morate zbrisati – napišem. Če je kaj preveč – napišem.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Kaj pravijo drugi?

– – – – –

Spoštovani. Hvala za pomoč. Po 13 dneh sem prišla do prvega razgovora. Pri tem sem morala izpolniti še nekakšen formular, a ponudili so mi enomesečno poskusno obdobje. Tudi so me vprašali, če sem pripravljena dodatno izobraževati in spoznati tudi ostali del računalniškega programa. Super je. Hvala.

– – – – –

 

 

5/5 - (2 votes)
Posted in Tips – smart tips.