Vzorec prošnje za delo za tekočim trakom

Vzorec prošnje za delo za tekočim trakom

Vzorec prošnje za delo za tekočim trakom

A veste, da sam vzorec prošnje za delo za tekočim trakom vsebuje kar nekaj dejavnikov, ki na koncu samega delodajalca prepriča v to ali vas želi spoznati ali pa ne. Pri tem se morate zavedati, da za lahka fizična dela sam delodajalec pričakuje tudi to, da oseba nekaj o tem tudi napiše. Sedaj v današnjih časih je premalo, da oseba napiše, da nekaj zna narediti oz. bi z veseljem rada delala v tem podjetju. Premalo. Sedaj je fajn, da se napiše, kaj vse oseba zna delati in kaj se lahko od nje tudi pričakuje.

 

Vzorec prošnje za delo za tekočim trakom ter kratek primer

#1 – “Veselim se dela v vašem podjetju”
Ko direktor to prebere se najprej vpraša, če je ta oseba že delala v njegovem podjetju potem pa še, koga vse pozna, ki je vesel, da dela za njega. Če je teh vprašanj še več, sam direktor zelo težko pokliče samega kandidata na razgovor.

 

#2 – ” … znam voliti viličarja, zelo dobre razvite ročne spretnosti, večizmensko delo, skrb za varnost sebe in drugih, … “
Tukaj pa je malo drugače, kajne? Ste povedali malo več o tem, kaj znate in da vam je tudi mar za stroge varnostne predpise. In ravno to sam direktor najbolj ceni. Vendar je situacija popolnoma enostavna. Tukaj lahko napišete karkoli hočete in se lažete, a na razgovoru se vse to lepo začuti in preveri. Tako, da se vam ne splača.

 

Kaj se dogaja?

Mogoče se vam zdi hecno, a to, kar vam bom napisal je resnično. Zelo malo direktorjev zanima vašo veselje in to, kako navdušeno bi delali v njegovem podjetju. To ne drži in sami direktorji vedo, da je tukaj velika laž. Zato raje pišite o tem, kje vse mu lahko pomagate in kakšno znanje mu lahko takoj ponudite. Tukaj pa se naredi razlika.

 

Sama situacija pri prošnji za delo je čedalje težja. To sam priznam. Ker tudi sami direktorji iščejo osebe, ki bodo delale in bile pridne. Bodo razumele sam princip dela in ne bodo za vsako figo težile in jamrale. Tudi ta Koronavirus bo prinesel določene spremembe in spremembe bodo opazne. Nekatere so že, a tisto, kar bo zelo opazno pa še pride.

 

Če ne pridete do razgovora mi pišite

Lažje vam bo. Dobili boste vsaj nekaj informacij ter nekaj smernic. Tako boste vedeli, kje ste in kaj bi lahko spremenili. A, če boste je na koncu res vaša odločitev. naj delim z vami eno lepo informacijo -> če ste do sedaj imeli težave priti do razgovora je nekje nekaj narobe napisano. Lahko, da je sama ena mala malenkost. Ali pa več.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.