Vzorec prošnje za zaposlitev

Vzorec prošnje za zaposlitev

Vzorec prošnje za zaposlitev

Vzorec prošnje za zaposlitev

Vzorec prošnje za zaposlitev
Vzorec prošnje za zaposlitev

Vzorec prošnje za zaposlitev je neka nuja na samem spletu. Veliko oseb išče “vzorec prošnje za zaposlitev” pri tem pa se ne zaveda, da je sama prošnja za delo osebna in pisana na kožo vsakega posameznika posebej. Vendar v realnosti ni tako enostavno, kot nekateri pišejo. Morate se zavedati, ko oseba piše o sami lahkotnosti, da boste prišli do dela je v ozadju tudi nekaj skritih problemov, ki pa vam jih ne zaupajo. Ena izmed teh je tudi ta, da direktor od vas v sami prošnji pričakuje, da boste nekaj povedali o sebi in svojem osebnostnem razvoju na samem delovnem mestu. In tega sami vzorci nimajo napisano.

 

Vzorec prošnje za zaposlitev vam lahko bolj škodi, kot koristi

Razlog je enostaven. Vzorec je pisan na nekoga ali pa samo pavšalno. Če le tega ne prilagodite popolnoma vam in dopolnite tako kot treba s tem potem niste naredili nič koristnega. Ravno obratno. Ko oseba od vas ne prebere nič pametnega vašo gradivo odloži in na vas popolnoma pozabi. In sami vzorci so neke sheme, ki pa niso osebni in ne ponujajo nek presežek, ki pa bi lahko bil. Oz. ni na koncu moral biti, če želite, da vas direktor pokliče na sam razgovor.

 

Kaj sedaj?

Pozabite na vzorce. Morate se zavedati, da je potrebno imeti prošnjo za zaposlitev osebno, ki je vaša in pisano za vašo kožo. Tudi potrebno je nagovarjati za vsako delovno mesto posebej. Kaj vse znate in kaj vse lahko samemu direktorju ponudite. Kaj bo takoj z vami pridobil in kakšno korist bo imej takoj z vami. še posebej – zakaj vi. Tudi se morate pohvaliti. Čeprav mi osebe govorijo, da se ne radi pohvalijo, ker direktorji tega nimajo radi … če pogledate podjetje – vsako podjetje se hvali. Vsako podjetje je za sebe najboljše in vsak direktor vedno reče “mi vam lahko odlično pomagamo” pa čeprav mogoče v resnici le ni tako.

 

Kako naprej?

Pišite mi. Pošljite mi celoto v predogled, da vam pogledam in pokomentiram. Dobili boste komentar, ki vam bo mogoče pomagal. Mogoče boste spoznali tudi, če kje delate napako, pa vas le ta stane kakšnega razgovora. Skratka v začetku je fajn in priporočljivo, da sami vidite, kje ste in kakšno težo ima vašo gradivo. Največ napak je seveda teh, ko ima oseba eno prošnjo pri tem pa jo pošilja na različna delovna mesta. Tako od komerciale pa vse do dela v proizvodnji.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Vzorec prošnje za zaposlitev

Vzorec prošnje za zaposlitev
Vzorec prošnje za zaposlitev

 

… zaposlitev muči tudi mene

Peter

Ta vzorec prošnje za zaposlitev muči tudi mene. Kje ga naj najdem oz. dobim, da mi bo potem šlo veliko lažje naprej?

… celotnim našim sistemom

Obupala sem na celotnim našim sistemom. Kako naj naprej? Prosim za pomoć.

 

Ostale rešitve :

 

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri