Webcam sex

Webcam sex

Webcam sex

Webcam sex je nekaj, kar mi osebe zelo pogosto pišejo ter sprašujejo ali imam jaz ali katera moja stranka s tem izkušnje.

 

Webcam sex

Webcam sex

Webcam sex

Da. Osebe zanima, kako to poteka in ali se lahko s tem kaj tudi zasluži. Sam bom napisal takole -> se mi sploh ne sanja in nimam pojma. Če pa bi imel kakšno informacijo pa bi o tem zagotovo kaj napisal. Ampak žal ne. Tudi moje “stranke” mi o tem niso nič povedale in jaz jih ne sprašujem. Tudi jih ne mislim, ker me to ne zanima. To je njihova osebna zadeva. Tako pač to je. Vendar pa sem zasledil kar nekaj člankov na internetu, da se to splača in da je tudi dobro plačano.

 

Kje sem to prebral?

Na slovenskih forumih. Vendar tudi ljudje tukaj lahko pišejo o tem v resnici pa sploh ne vedo, kako sama situacija poteka. Žal tudi med temi forumi ni nikjer bilo nič omenjenega na kateri spletni strani se to da urediti. Da se oseba ali par na tem sex portalu prijavi in kako se začenja služiti.  In smo na koncu. Več o tem se mi ne sanja, kaj bi o tem pisal. Če pa bi imel več informacij, pa bi zagotovo kaj še več napisal.

 

Dragi moji toliko na kratko

Imejte se lepo

Če ne potrebujete mi pišite ampak ne na to temo, ker se mi ne sanja, kaj več, bi še lahko napisal

 

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.