Zadeva prošnja

Zadeva prošnja

Zadeva prošnja

Zadeva prošnja je nuja, da se izpostavi že v samem začetku. Da bralec ve, kaj je dobil in kaj bo sploh prebral.

 

Zadeva prošnja

Zadeva prošnja

Zadeva prošnja

Zadeva prošnja je veliko krat zelo spregledana in osebe jo ponavadi niti ne napišejo. Ampak zakaj? Ker, če tega ni bralca malo zmede, ker ne ve, kaj to je in zakaj mu nekdo piše. To je pomembno še zlati tam, kjer na mail dobi oseba, ki ne ve, kaj se dogaja in zakaj je ona to dobila. Ponavadi so to kakšni info@….

 

Zadeva prošnja

Tukaj sem pomislil na dve zadevi. Prva je v samem dopisu, ko oseba napiše “Zadeva – prošnja” ter v emailu, ko to prošnjo tudi pošlje. Tudi tam mora navesti “zadevo” oz. nek naslov maila. Ne glede kje, se lahko lepo napiše “Prošnja za delo – delo na CNC Celje”. Je boljše. Tukaj vsaj direktno poveste, kaj želite. Tako bo bralec takoj vedel, komu naj pošlje. Če pa bo bral … mogoče se mu ne bo dalo brati pa bo kar zbrisal. In smo spet na začetku.

 

Zadeva prošnja

Tale zadeva je veliko krat romala direktno v koš. O tem mi je marsikdo povedal. Tudi tajnica. Tudi njej se ne da ukvarjati z nekimi dopisi pri čemer sama ne ve, kaj in kdo ter kaj želi. Zato to zbriše. Razlog je samo en. Direktorja ne sme motiti z nepotrebnimi stvarmi. In ga ne. Zato celoto vzame v svoje roke in zbriše. Brez kančka vesti. Lepo stisne delete in potrdi. In celote že več ni. Zato pa, da se boste temu izognili se je potrebno res potruditi po vseh močeh. Treba izpostaviti to, kar nekdo želi prebrati. In s tem bo tudi sama pošta prišla do tiste osebe, ki zato odgovarja in je temu tudi primerna. Če pa tega ne želite in pošljete to samo zaradi Zavoda in obveznosti pa kar po domače 🙂

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Razgovor je eno. A, da do njega sploh pridete pa je popolnoma drugačna zadeva. Če to znate – čestitam. Če pa dvomite pa mi za začetek pošljite vaše gradivo in dobili boste komentar. Kak realni komentar, kaj mene moti, česar je preveč in česar je premalo. Potem pa se boste sami odločili ali to upoštevati ali ne. Vse je odvisno od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Zadeva prošnja

 

… mora biti napisano tako …

Lepo pozdravljeni. Tudi sama sem spoznala, da je prošnja za delo presneto pomembna. Četudi je, mora biti napisano tako, da jo bo direktor sploh prebral. Če pa jo prej dobi tajnica, pa je toliko težje, če ni napisana tako, da privabi. In to, kar pišete je res. Hvala za pomoč.

Zadeva prošnja

Zadeva prošnja

 

… ter ni nobenega odgovora …

Ob pošiljanju 33 prošenj za delo ter ni nobenega odgovora sem prišel do spoznanja, da je pa le nekaj narobe z mano oz. mojo prošnjo za delo. G. Sandi mi je tukaj super pomagal. Prišel sem do razgovora po 7 poslanih prošnjah ter dobil poskusno delo za 1 mesec. Že to je nekaj, kajne? Ne to ni samo nekaj, to je super!

Zadeva prošnja

Zadeva prošnja

 

… vso pomoč ter podporo …

Lepo pozdravljeni. Hvala za klic in vso pomoč ter podporo. Podjetje mi je dalo možnost dodatnega izobraževanja, kar je meni osebno super – svetovno. Saj to izobraževanje stane nekaj tisoč eurov.

Zadeva prošnja

Zadeva prošnja

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.