Zakaj gre prošnja za delo v smeti

Zakaj gre prošnja za delo v smeti

Zakaj gre prošnja za delo v smeti

Zakaj gre prošnja za delo v smeti? To verjetno zanima vsakega posameznika posebej. Razlogov je več. A prvi je ta, da je prošnja za delo zanič.

 

Zakaj gre prošnja za delo v smeti

Zakaj gre prošnja za delo v smeti

Zakaj gre prošnja za delo v smeti

Zakaj bi si oseba delala dodatno delo ter vzela čas za nekoga, ki mu ni napisal nič pametnega? Zakaj? Če si oseba ne vzame čas in samo prošnjo napiše tako, kot treba, zakaj potem pričakujete od direktorja, da bo to celoto prebral. Če vas ne dojame jo zavrže. Če ne ugotovi, da mu lahko pomagate jo zavrže. Če mu ne daste tehtnega razloga, zakaj vi – jo zavrže. Ali po domače napisano jo izbriše ali pa vrže direktno v smeti. In se z njo tudi več ne misli ukvarjati. Če pa boste poslali ne glede kakšno prošnjo na kakšno zavarovalno agencijo, le ti pa vas bodo takoj poklicali.

 

Kje je napaka

O tem, kaj je lahko narobe s prošnjo sem že veliko krat pisal. Napaka je lahko tudi pri tem, da namerno izpustite kakšno besedo. Tukaj štejejo tudi leta. Ko osebe vprašam, “zakaj ni napisana vaša starost” dobim veliko krat odgovor “saj me bodo že vprašali na razgovoru”. A do tega ne pride. Ker direktorja zanima vse še preden se odloči, da vas povabi na razgovor. Če pa nekaj manjka pa misli, da nekaj prikrivate in se s tem ne ukvarja več. Enostavno gre prošnja za delo v koš. Tudi meni ni jasno, zakaj osebe skrivajo leta oz. svojo starost? To je pomemben podatek za vsakogar. Enako, kot izobrazba ter delovne izkušnje. Vse je pomembno.

 

Kaj še …

Tudi to na katero delovno mesto se prijavljate. Če pišete samo nekaj gre v koš. Če napišete, da se javljate na delovno mesto “Delavec v proizvodnji” pa je nekaj drugega. Oseba ve, zakaj pišete in oseba ve, kaj mora prebrati. Še več. Vi morate vedeti, kaj direktor želi prebrati. Kaj je tisto? Vsa celota mora biti lepo povezana in se ne smete ponavljati.

 

Če ne pridete do razgovora je nekaj nekje narobe

Nekaj ni v redu. Nekje se zatakne. Čeprav se vam celota zdi fenomenalna, pa so jo vsi pohvalili še tudi oseba na Zavodu … nekje je nekaj narobe. Ne prepriča dovolj, da bi prišli do razgovora. Je tudi izjema. To je ta, da oseba brez izobrazbe in izkušenj želi dobiti delo, ki je odgovorno in zahteva veliko znanja ter izkušenj. Tudi to se dogaja. Ampak to je druga zgodba. Če ustrezate vsem parametrom, ki je napisano v oglasu ter ne pridete do razgovora – to ni v redu.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Zakaj gre prošnja za delo v smeti

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.