zamujanje na razgovor

Zamujanje na razgovor

Zamujanje na razgovor in še grdo obnašanje!

Zamujanje na razgovor

Saj vemo, da so razgovori zelo pomembni dejavniki vsakega brezposelnega, ki si želi dobiti delo. Vendar so tudi izjeme, ki znajo zamujati in na koncu so še osorni in neolikani, da niso oni krivi za vso to zmešnjavo.

 

 Zamujanje na razgovor je lahko tudi …

Hja zamujanje na razgovor je lahko tudi velika priloka za vsakogar, da iz prve roke sliši, kar pač mora. Nekega reda se je potrebno držati. So pa izjeme. Te izjeme so vse, ki pokličejo, povedo kdo so, povedo, da bodo zamudili, ker pač ne gre bolj hitro in tudi prosijo, da ga počakamo. Tukaj nikoli ne vidim problema, saj vemo, da oseba bo prišla.

 

Zamujanje na razgovor in delo na cesti

Lahko je izgovor ali ne. Vendar se vsi zavedamo, če je kaos oz. gužva na cesti je prisotno živčnost, drznost in nepazljivost. Kasneje pa tudi velika hitrost, da bi se ves izgubljen čas nadomestil. Tukaj vsakomur povemo, da naj vozi počasi in previdno ter da ga bomo počakali. Tudi sami si ne želimo natovoriti določenega bremena, da je nekdo imel nesrečo zaradi nas, ker ga nismo počakala. To se jaz z direktorjem dogovorim že prej. Ker zamudniki so in zamudniki bodo ostali in to moramo razumeti in sprejeti.

 

Tukaj primer – pobeg psa :

Oseba je poklicala in obrazložila, da danes nikakor ne more priti na razgovor, ker … pobegnil mu je pes in ga mora najti, da koga ne ugrizne, poškoduje ali zastraši. Dogovorili smo se za drugi termin. Se spoznali in oseba se nam je res zahvalila, da smo ji šli na roko. Sicer je priznala, da je psa našla v roku 11 minut vendar je oseba še vedno bila v paniki in strahu, kaj se mu je zgodilo. Tega ni pričakoval.

 

Zamujanje na razgovor in opravičilo

Če zamudite, pokličite na podjetje, pojasnite in se opravičite, da boste zamudili. Bodite vljudni in osebni. Prosite za drug termin, ko veste, da vas bo šlo skozi. Ali pa, da boste zamudili samo za 30 minut. To sploh ni panike. Važno je samo, da poveste, kdaj bi lahko čim prej prišli.

 

Toliko na kratko

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh pa pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : zamujanje na razgovor

.
———–

sem enkrat zamudil …

Zvonko, Postojna
Tudi sam sem enkrat zamudil na razgovor. Vendar mi niso hoteli dati novega termina. Zato … zamujanje na razgovor lahko ima posledice.
———–Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Zamujanje na razgovor. Prekleto zamujanje na razgovor.
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.