Zanimiva prošnja za delo

Zanimiva prošnja za delo

Zanimiva prošnja za delo

Zanimiva prošnja za delo

zanimiva prošnja za delo
zanimiva prošnja za delo

Zanimiva prošnja za delo mora biti res zanimiva. Res, kakšna je zanimiva prošnja za delo? Kaj mora vsebovati, da bo res “zanimiva” ter še bolj, da boste z njo prišli do samega razgovora.

 

Presneto zanimiva prošnja za delo

Pred časom sem pomagal prijatelju, ker je želel zamenjati delovno mesto. In zato je potreboval res zanimivo prošnjo za delo. Delovno mesto : pomoč v računovodstvu. Sam je v tem poslu že nekaj let in je samostojni računovodja. A, ker želi spremembe in večje plače si je želel drugam.

 

Zanimiva prošnja za delo ter korak št. 1

Kaj je tako zanimivega v dolgočasni službi, ki jo je delal? Nič. Popolnoma nič. Same številke, seminarji in nenehno spremljanje zakonodaje. Na koncu je celo spoznal, da ga to sploh več ne zanima. Preveč vsega. Torej, kaj naj napišem tako zanimivega, da ga bo konkurenca poklicala in mu ponudila večjo plačo za enako delo?

 

Zanimiva prošnja za delo ter ….

Kaj za hudiča naj napišem!? Pa gremo od začetka. Ko se sestavlja zanimiva prošnja za delo je potrebno imeti res dober argument. Ali so to dodatna znanja ter izobraževanja, ali pa delo v tujini, ali pa nenehno spremljanje zakonodaje ter sodelovanje z odvetniško pisarni, … ali pa …?

Vsekakor nekaj od tega je. In to, kar je je potrebno lepo napisati in zapakirati. Še več. To, kar oseba zna je edinstveno in treba samemu direktorju poudarjeno povedati glede tega znanja.

 

Zaključek na temo zanimiva prošnja za delo

zanimiva prošnja za delo
zanimiva prošnja za delo

Vsaka zanimiva prošnja za delo je napisana na kožo samega kandidata. Bom takole napisal : prošnja MORA biti napisana na kožo samega kandidata. To mora biti on. Celota mora biti popolnoma njegova. OD začetka do konca. Tukaj ni primerov in shem. Ne. Ker, če nekdo gre po shemi se že izgubi ali pa zgreši celotno rdečo nit.

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

 

 

Tema :  Zanimiva prošnja za delo


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Zanimiva prošnja za delo

zanimiva prošnja za delo
zanimiva prošnja za delo

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

 

Zanimiva prošnja za delo
Zanimiva prošnja za delo

 

… pomagali pri osebnem življenjepisu …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Pred časom ste mi pomagali pri osebnem življenjepisu. In tukaj je povzetek. Za vsako podjetje sem posebej prilagodil življenjepis in teh je bilo 7. Od tega sem prišel do 4 razgovor. Samo eno podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo, druga dva podjetja pa razgovor za v drug krog. Hvala za vse! Aleks, Maribor

Zanimiva prošnja za delo
Zanimiva prošnja za delo

 

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

zanimiva prošnja za delo
zanimiva prošnja za delo

 

 

… sem bila pripravljena in pogovor je stekel  …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vse in ves trud ter vso pomoč. Sem včeraj bila na razgovoru v računovodskem servisu pa so me takoj in prvo prašali, kako to, da sem od prejšnjega podjetja šla vstran. Enako ste mi vi povedali, kaj jih zanima. Zato sem bila pripravljena in pogovor je stekel brez problema. Tudi sem jim povedala, kaj ne pričakujem in česar si ne želim. Povedali so, da se tega zavedajo in da, kot ekipa dela na tem, da se to ne dogaja. Naslednji sestanek imam s sodelavci naslednji teden. Potem pa akcija. Hvala vam, Simona iz Šentjurja

 

 

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri