Zaposlimo čistilko 2021

Zaposlimo čistilko 2021

Zaposlimo čistilko 2021

Zaposlimo čistilko 2021 je zelo pogosto iskanje. A kljub temu se da najti zaposlitev tudi na tem področju. Vendar je tako, da še sedaj ne razumem direktorja, zakaj sploh želi imeti prošnjo za delo ter življenjepis od osebe. Vsaj meni oz. marsikomu drugemu je vseeno, glede izobrazbe -> samo, da zna delati in ne jamra. Seveda se to kar lahko vpraša preko telefona, kje je delala ter koliko časa. To je edini podatek, ki nekoga lahko zanima.

 

Zaposlimo čistilko 2021

Zaposlimo čistilko 2021

Zaposlimo čistilko 2021

Kaj napisati? Kaj je tisto, kar sam direktor želi sploh prebrati? To je odvisno samo od tega, kje in kaj boste delali. Če vas bo delodajalec poslal delati v kakšno bolnišnico ali zdravstveni dom potem veste, kaj se tam dogaja. Če pa čiščenje pisarn pa je drugačna zgodba. Samo delo je delo vendar je popolnoma odvisno od naročnika. In zato se je potrebno tudi prilagajati s samo prošnjo od podjetja do podjetja.

 

Kaj napisati?

Kot prvo poglejte, kakšen delodajalec je ter kakšno delo čiščenja ponuja. Predvsem to ali ste zunanji izvajalec na terenu ali pa vas oseba zaposli in jim pomagate tam, kjer se dogovorite. Tukaj je velika razlika. V realnosti lahko to izgleda takole :

  • čistilka v UKC ali kakšnem ZD
  • čistilka pisarne
  • čistilka na OŠ ali vrtcu

In iz tega sledi, da se temu tudi prilagajate.  Morate se prilagajati. Zato mora biti prošnja za delo temu tudi prilagojena.  Ker tukaj morate paziti, da pišite o tem, kar podjetje želi in ne o tem, kaj si vi želite. To je razlika. Potem pa tudi izpostavite to, kje vse lahko samemu podjetju že takoj pomagate. Potrudite se, ker se morate znati pohvaliti.

 

Izpustite …

Če še vedno pišete o tem, kje in kdaj se se rodili, kam ste hodili na OŠ ter tako naprej … to lahko izpustite. Mirne volje lahko izpustite. Raje se posvečajte temu, kjer lahko samemu podjetju že takoj pomagate in to tudi napišite. Vendar je pa celoto težko napisati in spraviti na papir.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz

Da. Dovolite, da vam pri tem pomagam jaz. Razlog je enostaven – vem, da ni enostavno. Res vem. In tudi sam si še moram vzeti nekaj časa, da podrobneje razmislim in pomagam. Res je – ni enostavno. Torej, če imate problem, pišite mi. V začetku vam lahko pomagam tako, da pokomentiram vaše gradivo, ki ste ga poslali že naprej. Ali pa bi ga radi pa želite samo izvedeti, kaj je preveč in kaj mu manjka. Vsaj nekaj boste dobili brezplačno. Lahko, da boste upoštevali, lahko pa tudi ne.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Zaposlimo čistilko 2021

– – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.