Zaposlimo nove sodelavce

Zaposlimo nove sodelavce

Zaposlimo nove sodelavce

“Zaposlimo nove sodelavce” tako je pisalo v eni izmed picerij, ki jih občasno obiskujem. Seveda sem bil zelo vesel, da podjetje išče nove zaposlene. To je zame pomenilo, da se širijo in večajo svoj kader. A, ko sem z veseljem povprašal sem dobil žalosten odgovor.

 

Zaposlimo nove sodelavce, ker stari so izrabljeni

Kako se vam zdi tale naslov? Ni slab za nekatere. Predvsem az tiste, ki znajo osebe do zadnje kapljice izkoristiti potem pa nagnati oz. jih prositi, naj gredo drugam. Ta picerija je ena izmed teh. Ko mi je oseba, katera me je stregla malo več povedala mi je zastal dih. Tam delavci delajo od jutra do večera. Nadur ne dobijo plačanih, ko pa končajo pa še morajo vse počistiti. A to jim ne gre v ure. Ne. Tukaj delajo zastonj.

 

Zato, kjer koli iščejo nove sodelavce povprašajte kaj se dogaja s starimi

Da. Raje vprašajte, zakaj nove in kje so stari. Ker, če so do sedaj vsi bili zdelani in oguljofani -> zakaj bi na to foro nasedli tudi vi? Ne nasedajte. Raje ste doma, kot pa garate potem pa še morate prositi za tisto malo plačo. In na koncu meseca ni tako rožnato, ko vam direktor govori, da je od vas pričakoval več in da ste leni in da ne ve, kaj naj z vami naredi. Izogibajte se teh oseb.

 

Zaposlimo nove sodelavce, ker sam gredo takoj vstran

To je naslov, ki lahko drži. Če osebe same odidejo iz podjetja je s podjetjem in vodstvom nekaj narobe. Tukaj ne mislim ene oseba. Ampak konstantno menjavo. Tudi sam oglas “Zaposlimo nove sodelavce” je na mestu, ker oseb, ki bi nasedli nekako več ni. Ta pridni so to podjetje ali katero drugo že dali skozi. So preizkusili to in sedaj več ne bodo šli še enkrat na led. No upam, da ne več 🙂

 

 Vi!

Pomembni ste samo vi! Zato pazite nase in se samega izkoriščanja izognite že na začetku. Tukaj lahko pride do lepega razgovora in pogovora ter na koncu le povprašajte malo še več o tem, zakaj osebe ne ostajajo v tem podjetju. Hkrati pa lahko povprašate tudi osebje, kako so oni kaj zadovoljni oz. kako dolgo že tukaj delajo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Zaposlimo nove sodelavce

 

Zaposlimo nove sodelavce 2

Vaš komentar na tem : Zaposlimo nove sodelavce

– – – – – – –

Tudi sami iščemo in zaposlimo nove sodelavce a kaj, ko se nihče ne prijavi. Delavci pa tudi morajo razumeti, da je konkurenca velika in pri tem igra vlogo tudi sama cena. Če, tako kot mi, ki nudi slikopleskarka dela … na koncu je cena zadnja postavka, če želimo dobiti sam posel in delo.

– – – – – – –

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri