zaposlimo trgovskega potnika

Zaposlimo trgovskega potnika

Zaposlimo trgovskega potnika.

Zaposlimo trgovskega potnika

Spoštovani. Včeraj sem bil na podjetju, ko mi zunaj pred vrati nekdo, ki ga ne poznam reče “Mi zaposlimo trgovskega potnika. Po pogovoru z vami ste idealni kandidat za naše delovno mesto.“.  “Kaj sem?” sem vprašal? In sogovornik me je samo nemo gledal. “Ne razumem vas. Verjetno ste me zamenjali.” sem mu v nadaljevanju rekel. “Ne ne nisem vaz zamenjal. Pravi ste. In verjamem, da bi lahko z nami dosegali rezultate, ki jih drugje ne morete“.

Aha …. hmm še vedno mi ni povedal kdo to je?

Kaj sploh hoče in zakaj me ustavlja pred podjetjem? Pa sem ga začel spraševati. Spoznal sem, da so to eni dobri organizirani tipi, ki gredo pred večje podjetje in nagovarjajo vse, ki pridejo ven. Namreč imajo podatek, da se dogajajo razgovori in potem to izkoriščajo sebi v prid pred samim podjetjem. Meni so celo rekli, da me je sam direktor od zgoraj lepo priporočal! Mene!!!!


 

prošnja za delo

prošnja za delo


Skratka – zaposlimo trgovskega potnika

V čem je finta. Da to sploh delajo. To podjetje in ti tipi so spoznali, da na takšen način pridobijo največ novih zaposlenih. Seveda vam vse obljubijo za delo. Potem pa lahko začneš prodajati elektriko ali kaj podobnega. Dobijo te na finto, da vas podjetje, ki ste bili na razgovoru ne bo vzelo, vas pa priporočajo dalje za to delo. In, kar velika večina nasede tem govoricam.

 

Spoznal sem osebo, ki je začela delati po tem modelu – zaposlimo trgovskega potnika

Ta oseba je bila na razgovoru za komercialista na terenu. Njega so ustavili na parkirišču ter ga nagovorili. Seveda je pristal takoj, saj delo potrebuje. Dogovorili so se za ponovni sestanek. Vse je šlo gladko. Potem nastopi čas izobraževanja in vsega, da se sploh izve, kaj vam ponujajo, da se dela. Še posebej pa, koliko se da zaslužiti.

 

Toliko na kratko.
Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Prošnjo vam napišem jaz

 

zaposlimo trgovskega potnika

zaposlimo trgovskega potnika

zaposlimo trgovskega potnika

zaposlimo trgovskega potnika

Povzetek :
Zaposlimo trgovskega potnika
Naslov :
Zaposlimo trgovskega potnika
Opis :
Spoštovani. Včeraj sem bil na podjetju, ko mi zunaj pred vrati nekdo, ki ga ne poznam reče "Mi zaposlimo trgovskega potnika. Po pogovoru z vami ste idealni kandidat za naše delovno mesto.". "Kaj sem?" sem vprašal?
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.