Zaposlitev Celje

Zaposlitev Celje

Zaposlitev Celje

Zaposlitev Celje

Zaposlitev Celje

Zaposlitev Celje

Zavod za Zaposlovanje – Celje 

Tukaj je veliko prostih delovnih mest. Vendar po ogledu sem spoznal, da je zelo malo oglasov primernih za ženske.  Še bolj pa me jezi to, da je za področje Celje izpostavljenih veliko oglasih iz drugih krajev npr. Vrhnika, Izola ali pa Postojna. Uuu pa Lenart, ki je še dlje od Maribora tudi. A zakaj pa me to jezi? Ker vem, da to podjetje iz Lenarta ne bo plačalo potnih stroškov, če prihajaš iz Celja.

 

Zaposlitev Celje ter okolica

Pri iskanju zaposlitve se moramo zavedati, da sama pot od vas pa do podjetja lahko tudi vpliva na samo odločitev ali vas nekdo hoče imeti v ekipi ali ne. Tudi veliko oseb mi pove, da so prišla do razgovora vendar vendar je delodajalec vprašal “ali se imate namen preseliti v naš kraj?” in oseba je rekla “ne” in je lahko šla. Pa med njima je bila razlike cca. 12 km v eno smer.  To je za nekoga res zanemarljivo. Ampak mimo tega se žal ne da priti.

 

 

Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema :  Zaposlitev Celje

–  – – – –

 – bi se dalo več narediti  –

Lepo pozdravljeni. Tudi sam se pridružujem na temo “zaposlitev Celje”. Ker sem iz Štor že nekaj časa neuspešno iščem kakršnokoli delo v Celju. Tako da je tematika “zaposlitev Celje” res na mestu in tukaj bi se dalo več narediti in postoriti za prosta delovna mesta. Kaj mislite vi? Lp

Lepo pozdravljeni. Ta problem ni samo za Celje ampak za celotno Slovenijo. Pri tem sem malo v skrbeh, da je zelo malo delovnih mest, katere so primerne za ženske. Sedaj se že ženske odločajo za delo npr. voznica tovornjaka v mednarodnem prometu – nekaj časa nazaj tega še ni bilo. Tukaj nimam ideje glede same pomoči. Žal. Hvala za mail.

–  – – – –

 – Zaposlitev Celje –

 

Zaposlitev Celje

Zaposlitev Celje

Lepo pozdravljeni. Tudi mene zanima vse na temo : Zaposlitev Celje. Ker tukaj v okolici Celja je malo dobrih delovnih mest. Še bolj pa dobrih delodajalcev. Pri tem ne mislim direktorske plače, ampak tiso sredino.
–  – – – –

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

– – – – – –

Zaposlitev Celje

Zaposlitev Celje

– – – – – –

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.