Zaposlitev hišnik

Zaposlitev hišnik

Zaposlitev hišnik

Zaposlitev hišnik

Hišnik je pravzaprav vzdrževalec. Poznam, kar nekaj hišnikov vendar so ti res vsestranski. Od vodovodarja do električarja. Razna dela in vzdrževanje objekta ter okolice.

 

Zaposlitev hišnik ter prošnja za delo

Tukaj se morate zavedati, da več boste opisali svoja znanja večjo možnost boste imeli, da boste prišli na razgovor. Šteje lahko vsaka malenkost. Tudi ta, katero znate odlično delati. V tem primeru je lahko tudi sanacija keramike. Zavedajmo se, da, če ima ustanova hišnika si sami želijo, da zna vse sam narediti. Da je univerzalen. Da ni potrebnih zunanjih služb, kateri bodo ustanovo še dodatno obremenili.

 

 


prošnja za delo

prošnja za delo


 

 

Zaposlitev hišnik ter urejanje okolice

Tudi te teme se dotaknite. Napišite, da vam je mar za okolico in da znate za njo skrbeti. Rezati drevesa in vzdrževati travo oz. zelenico. Pri tem pa sam zna skrbeti za okolje in če je kakšen papirček na zelenici, ga tudi pobere.  V nekaterih ustanovah hišnik skrbi tudi za red in čistočo avtomobilskega parka. Včasih pa je lahko tudi hišnik velika pomoč na kakšni prireditvi.

 

Zaposlitev hišnik ter zima

Tukaj se morate pohvaliti, da, ko je zima znate poskrbeti, da ni zdrsov. Da se pločnik in  sama pot lepo uredita. Še bolj pa to, da če je nuja vam ni problem narediti kakšno naduro.

 

Zaposlitev hišnik ter vaša prošnja za delo

Sedaj veste. Da ni dovolj, da napišete, da bi radi delali, kot hišnik. Ampak se morate še bolj potruditi in napisati, kje vse jim lahko pomagate. Kakšno korist bodo od vas dobili.  Ampak celota mora biti lepo pregledna. Brez skakanja. Lepo od začetka do kraja.

 

Toliko na kratko

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh

Sandi
Pišite mi kaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Tema : Zaposlitev hišnik


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

– – – – – – – – – –

Zaposlitev hišnik

Zaposlitev hišnik

– – – – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Tudi sam sem pred letom iskal na temo : zaposlitev hišnik. Potem pa mi je g. Sandi pregledal prošnjo za delo in podal boleč komentar. Vsaj zame. Skupaj sva popravila ter rezultat je bil v dveh mesecih. Sedaj delam, kot hišnik na OŠ, vendar je delo včasih naporno. Moram biti vedno skoncentriran in biti zelo iznajdljiv.
– – – – – – – – – –

 

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.