Zaposlitev lahka fizična dela

Zaposlitev lahka fizična dela

Zaposlitev lahka fizična dela

Zaposlitev lahka fizična dela

Zaposlitev lahka fizična dela
Zaposlitev lahka fizična dela

Dragi moji iskalci zaposlitve ali boljšega življenja. Zaposlitev lahka fizična dela je spet v porastu. Tega se tudi sam zelo veselim, saj lahko tako tudi pridejo do dela osebe, ki rade delajo v proizvodnji, na terenu, v gradbeništvu ali bilo kje drugje. Ko oseba v google vtipka : zaposlitev lahka fizična dela, lahko dobi marsikaj. Rezultatov je vedno veliko, a ne vem, če je to, kar najbolj iščejo.

 

Pazite

Ko iščete “zaposlitev lahka fizična dela” pazite na koncu, kakšna je pogodba. Tukaj jo v miru preberite. Verjamem, da boste razumeli vsako besedo ter le tako mora biti napisna. Če pa je napisna s strokovnimi besedami potem pa … potem pa mogoče ta pogodba ni ravno poštena. Da tudi take sem že prebral oz. jih držal v roki. Te pogodbe so bile izklučno napisane na kožo delodajalca in v teh pogodbah oseba ni imela prav nobene pravice. In še tistih ne, ki jih določa zakon.

 

Preden podpišete pogodbo se malo pogovorite z delavci

Tukaj naj vas zanima samo nekaj stvari :

– kaj se dogaja s sodelavcem, kateri je na bolniški in je prišel nazaj na delovno mesto (so bili do njega pošte in ga v času bolniške pustili na miru)

– ali plačujejo nadurno delo

–  kako se dela med vikendi

– predvsem naj vas zanima to, kar vam je direktor obljubil, ko ste bili na razgovoru (vse njegove besede morate preveriti)

 

Tukaj en lep primer

Zaposlitev lahka fizična dela 1
Zaposlitev lahka fizična dela

Kot študent sem šel na razgovor za lažja dela v proizvodnji. Vse lepo in prav. Pogodba me je čakala na mizi. Vendar nekaj mi ni dalo miru. Tako sem šel na WC in na hodniku srečal eno zaposleno osebo. Seveda ves nasmejan se začnem pogovarjati in pri tem spraševati. Od te osebe sem dobil malo drugačne podatke, kot pa od direktorja. zato sem prosil, da pred podpisom pogodbe vidim delovno mesto in kaj se sploh dela. Seveda je delovodja prišel po mene in mi celoto razkazal. Tudi njega sem vprašal enako ter dobil zelo podobne razgovore. To delo sem zavrnil, ker je bilo veliko razlogov. Eden in to prvi je bil, da je podjetje, kljub temu, da dobro stoji zelo slab oz. nereden plačnik, še posebej pri študentih.

 

Če pa rabite dobro prošnjo za lahka fizična dela pa vam lahko zelo dobro pomagam

Zaposlitev lahka fizična dela
Zaposlitev lahka fizična dela

Če iščete delo v tej smeri in ne pridete do razgovora, dovolite, da vam pomagam. Še več. V začetku vam lahko pregledam vašo prošnjo za delo in vam podam komentar. Lažje bo za naprej.
Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema :  Zaposlitev lahka fizična dela


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Zaposlitev lahka fizična dela. Ker zaposlitev lahka fizična dela ...
Ocena :
5