Zaposlitev lažja fizična dela

Zaposlitev lažja fizična dela

Zaposlitev lažja fizična dela

Zaposlitev lažja fizična dela

Zaposlitev lažja fizična dela

Zaposlitev lažja fizična dela spadajo sem tiste osebe, ki iščejo bolj lažjo delo. Ali je to enostavno delo za tekočim trakom ali kaj podobnega. Lahko je tudi sama kontrola izdelkov, pakiranje in dodelava. Vse je odvisno od samega podjetja ter strukture razdeljevanja dela.

 

Zaposlitev lažja fizična dela ter minimalni napor

Sem že videl in spoznal, da delo z res minimalnim naporom res obstaja. Tukaj se oseba ne dolgočasi ampak mora delati odgovorno. Pri tem pa samo breme ni naporno ali tako, da bi na koncu dela oseba bila zmatrana ali utrujena. Celota je lepo prilagojena in vse tako, kot treba.

 

Ampak, kje najti takšno delo?

Tukaj pa vam povem po resnici – pojma nimam. Res ne. Tudi podjetja s katerim sodelujem, takšnega dela nekako nimajo. No ne, da bi vsaj jaz za njih vedel. Se pa občasno zgodi, da samo podjetje prilagodi določeno delovno mesto samo zaradi tega, da lahko tukaj zaposlijo invalida, ki je to zmožen delati. Tako imajo oboji veliko korist. Tako podjetje, kakor tudi sam zaposlen. A takšnih primerov je zelo malo. Predvsem iz zakonodajnega vidika. Tako upam napisati, da bi podjetje več naredilo za invalida, če ne bi bila zakonodaja takšna, kot je sedaj.

 

Kako pa je pri vam?

Če iščete zaposlitev – lažja fizična dela morate biti na preži in veliko spraševati in poizvedovati. Morate sami najti tisto podjetje za katero veste, da ima delo za vas. Potem pa samo še to, da pridete do razgovora. In tukaj se že lahko zatakne. Namreč, če oseba ima bolj “slabo” prošnjo za delo ima malo možnosti, da pride do razgovora. Težko je. Če pa direktor dobi dopis iz katerega ne ve, kaj mu sama oseba želi povedati pa … to gre v smeti. Enostavno gre v smeti.

 

Spremenite nekaj besed in lažje bo

Ko boste napisali svojo prošnjo za delo je ena sama pot. Ko boste na njo ponosni se zavedajte, da jo morate popolnoma spremeniti. Iz vsega, kar ste napisali mora ostati samo 22% tega, kar podjetju pomaga. Vse ostalo pa izbrišite. To pomeni, da boste iz veliko vrstic prišli na 3-4 vrstice. Vse ostalo je balast. Nekaj, kar vam bolj oz. zagotovo škodi kot koristi. In tukaj se splača razmisliti, kaj poslati dalje. Treba je spremeniti celoten sistem branja in vsega tega, kako se boste sami predstavili bodočemu delodajalcu.

 

In tukaj vam lahko pomagam jaz

Znam in vem. Če mi ne verjamete mi pošljite vašo gradivo v predogled ter dobili boste brezplačni komentar. Če vam bo komentar dal misliti potem sem na pravi poti. Če pa boste prebrali nekaj, kar vam ne bo dalo misliti pa imate celoto OK napisano. To je enostavno. Pošljite mi, kar imate in dobili boste komentar.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 Tema : Zaposlitev lažja fizična dela

– – – – –

Zaposlitev lažja fizična dela

Zaposlitev lažja fizična dela

– – – – –

 

 

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.