Zaposlitev Logatec

Zaposlitev Logatec

Zaposlitev Logatec

Zaposlitev Logatec je kar iskano področje. Ker Logatec se lepo razvija in tudi njihova industrijska cona se lepo širi. In prav je tako.

 

Zaposlitev Logatec ter prosta delovna mesta

Zaposlitev Logatec

Zaposlitev Logatec

Povezava  : http://ooz-logatec.si

 

Zaposlitev Logatec ter delovne možnosti

Ko sem sam pregledoval internet sem opazil, da se tukaj bolj trudijo z novicami o novih delovnih mesti, kot pa drugje. Tukaj se njihova obrtno-podjetniška zbornica Logatec zelo trudi. Sicer pa je res, da so na nekaterih straneh bolj stari datumi oglasov in niso posodobljeni ali pa vsaj izbrisani.

 

Vendar pazite …

Ne glede kje si iščete delo in kje ga najdete pazite, kaj daste od sebe. Kakšno gradivo boste poslali potencialnemu delodajalcu. Kaj je tisto s čimer ga lahko navdušite in prepričate, da vas povabi na sam razgovor. Ali pa vsaj, da se zanima za vaše znanje in pridne roke. Vsaj nekaj mu morate ponuditi. Če mu ne boste ponudili nič – bo ostalo tako, kot je sedaj.

 

Direktorji so vedno bolj previdni

Seveda so. Zamislite si, da povabijo 10 kandidatov potem pa od njih 8 reče, da jim samo podpiše list in gredo naprej. Delo jih niti ne zanima. Tista dva, ki pa sta ostala pa sploh ne ustrezata kriterijem. In kaj naj si potem sam direktor misli glede tega vsega? Razočaran je. Popolnoma razočaran, ker ne najde prave osebe za svoje podjetje.

 

Potrudite se

Če želite, da boste prišli do razgovora ter dela morate že pravilno potrkati na sama vrata podjetja. Časi so se spremenili in sam pristop je drugačen. Direktorji več ne čakajo pred vhodom, ampak iščejo po digitalnih kanalih. Dovolijo si, da jim pišete in naprav temu tudi ukrepajo. Če je oseba napisala zanič življenjepis ga ne bo zanimala. Če pa bo napisala preprišljivega, potem pa ga pritegnila in jo bo želel spoznati. Žal tako to gre.

 

Enako je z zaposlitev Logatec

Tudi tukaj se morate potruditi in vaša prošnja za delo ali sam življenjepis mora biti vaš in mora nagovarjati, kje lahko samemu bodočemu podjetju tudi pomagate. Izogibajte se besed, kot so “Zelo rada … rada imam … sem poročena … moji hobiji so …  veliko veselje mi bo … iščem delo …” -> izogibajte se teh besed. Te besede ne pritegnejo več samega direktorja. Veste včasih si je direktor želel vsaj nekoga, ampak sedaj so minili ti časi. Želi si osebo, ki je delavna in mu lahko pomaga ter se lahko na njo tudi zanese.

 

Kako naprej?

Pišite mi. Dovolite, da vam pomagam jaz. za začetek vam lahko brezplačno pokomentiram vašo gradivo. Dobili boste komentar, kar me moti in kaj bi spremenil. Koristilo vam bo.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Zaposlitev Logatec

Zaposlitev Logatec

Zaposlitev Logatec

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.