Zaposlitev Maribor dopoldan

Zaposlitev Maribor dopoldan

Zaposlitev Maribor dopoldan

Zaposlitev Maribor dopoldan je zelo iskano področje tistih, ki imajo še šolo obvezne otroke ali pa otroke, ki še hodijo v vrtec.

 

Zaposlitev Maribor dopoldan

Zaposlitev Maribor dopoldan

Zaposlitev Maribor dopoldan

Seveda je pri teh dopoldansko delo bolj nuja, kot pri ostalih in to moramo razumeti. Zato se nekatera podjetja tudi temu prilagajajo in v neki meri jim gredo dobro. Njihov urnik je predvsem prilagojen, saj se zavedajo, da je dobro imeti dobrega delavca in se malo njemu prilagoditi, kot pa iskati dobrega delavca, delo pri tem pa stoji. In temu mi lahko rečemo samo – vsaka čast tem podjetij.

 

Podjetje je potrebno poiskati

Da, podjetje je potrebno poiskati. Dogaja se zmota, da neka oseba dela dopoldan pri tem pa potem tudi drugi misli, da bo lahko prosil ali pa izsilil, da bo dobil dopoldanski urnik. Ne. Ni tako. Razlogov je več.

  1. znanje in delovne izkušnje
  2. je prišel ob pravem času na pravo mesto
  3. oseba je pokazala, da se je na njo moč zanesti

Ne glede, kakšni so razlogi je vedno treba vedeti, če nam podjetje nekaj ne omogoča, pač ne rabi. Lahko, da nima te potrebe lahko pa da nima potrebe, da mi nam naredilo to korist. A tega nikoli ne bodo povedali. Raje rečejo “trenutno ne potrebujemo” in to je to. Kaj ne potrebujejo pa ne izdajo.

 

Kako iskati

Predvsem pisati prošnje in ko vas pokličejo jih lahko že takoj vprašate ali je delo dopoldan ali popoldan. Ker, če iščete delo samo dopoldan je brezveze, da greste na razgovor, če vam odgovorijo, da je delo popoldan. Ni haska. Pa še dragoceni čas in stroške si boste prihranili. Ob tem vam svetujem, da izbirate tista podjetja, ki so mala in mogoče že v naprej veste, da imajo samo dopoldanski urnik dela. Pri meni je bil enak problem. Delodajalec povedal, da je dopoldanski urnik, kar pa meni pomeni, da, če začneš ob 07.00, da končaš ob 15.00. Ne. Za tega delodajalca je to pomenilo, da končaš, ko on tako reče oz. ko je delo narejeno, kar pa je bilo v praksi nikoli pred 17.00 uro. Jaz sem šel ob 15.00 ter čakal na posledice. So sledile, a kar hitro se je zadeva uredila v moj prid. Ampak je bila lekcija, ki je ostala.

 

Kako pa si delo iščete vi?

Ali pošiljate prošnjo samo na razpisane oglase ali pa celo tudi na tista podjetja, ki jih ne poznate in sami ponudite vaše znanje? Priporočam OBOJE. Vendar, kar hitro nekdo pride do dela, če se bolj poglobi v samo pošiljanje podjetij, kjer ni oglasa in pošlje na slepo. Tam nekateri imajo večji izkoristek razgovorov in le tako imajo možnost, da prej pridejo do dela. Ampak, da se do razgovora sploh pride je pa potrebna dobra prošnja za delo. Res dobra. Ne nekaj v kateri se samo nekaj piše. Ne. To gre v koš. Potrebno je besedilo, ki nekaj pove. Pove veliko o tem, kje lahko dotična oseba samemu podjetju res dobro pomaga. In to je zelo težko napisati.

 

Brezplačno

Če mi pošljete vaše gradivo vam brezplačno podam komentar na to gradivo. Vsaj nekaj, kajne? če pa iščete popolnoma brezplačno pomoč pa veliko sreče. Žal.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Zaposlitev Maribor dopoldan

Zaposlitev Maribor dopoldan

Zaposlitev Maribor dopoldan

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Zavod za zaposlovanje :

5/5 - (3 votes)
Posted in Tips – smart tips.