Zaposlitev na obali

Zaposlitev na obali

Zaposlitev na obali

Zaposlitev na obali je mikalo tudi mene. Lepo vreme, super klima in … morje. Mir. Ampak potem, ko sem to celoto popolnoma izkusil sem spoznal, da to ni zame. Razlog je bil enostaven. Gužva in premalo parkirnih mest.  In zato -> obala adijo.

 

Zaposlitev na obali

Zaposlitev na obali

Čarobno. Imel sem sanje, ki sem si ji uresničil. Moja prva karierna pot se je začela tam. Na morju. Da sem lahko vsaki dan gledal morje in vso to lepoto, ki je bila na voljo. Super je bilo. Res lepi spomini. In tudi ljudje. Super, ni kaj. A posel je posel. Greš tja, kjer imaš boljše možnosti in tisto, kar vsak išče : mir na delovnem mestu. Da ti ne težijo, ampak delaš v miru. In to imam sedaj. A ni na morju. Še zdaleč ne.

 

Če pa ne pridete do razgovora pa je nekaj narobe

Zagotovo. Če oseba pošlje 20 prošenj za delo in pri tem ne dobi nobenega odgovora, kaj šele povabila na razgovor je s to prošnjo za delo res nekaj hudo narobe. Mogoče je samo mala napaka, ki odvrne samega direktorja lahko pa gre za resno stvar pri čemer sam bralec samega kandidata niti ne razume, kaj mu želi povedati. In to so zelo pogosti problemi skoraj pri večini prošenj za delo. Napisane so kar nekaj. Ni ne glave in ne repa. Ničesar. Kar nekaj. In kdo se bo s tem ukvarjal in bral ter …? Nihče. Še najmanj pa direktor. Res. On je zadnji.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Zaposlitev na obali

– – – – – – – – – –

 

 

 

 

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.