Zaposlitev pri drugem delodajalcu

Zaposlitev pri drugem delodajalcu

Zaposlitev pri drugem delodajalcu

Zaposlitev pri drugem delodajalcu vedno je bila in bo še v naprej. A samo za tiste, ki si iščejo nekaj drugega. Mogoče nekaj boljšega. In na koncu je lahko tako, kot pravi pregovor “kdor išče, ta najde”.

 

Zaposlitev pri drugem delodajalcu

Zaposlitev pri drugem delodajalcu
Zaposlitev pri drugem delodajalcu

Časi se spreminjajo. Tako tudi se spreminjajo sami delodajalci, kateri se prilagajajo na samo tržišče dela ter s tem se posledično treba prilagajati tudi nekatera delovna mesta. Žal. Treba se je prilagajati. To spoznavam tudi na samem terenu. Osebe se morajo nekaj novega naučiti. če tega nočejo – adijo. Lahko vam povem primere, ko je oseba lepo rekla, da je 25 let delala eno in isto, da pa sedaj drugega ne bo več delala. Sedaj je na zavodu. Preprosto. Direktor jo je enkrat prosil, drugič več ne. Je takoj našel zamenjavo. Pa to ne gre za neko drastično spremembo. Ne. Ampak osebi ni bilo do spremembe.

 

Tako si naj ta oseba išče zaposlitev pri drugem delodajalcu

Zaposlitev pri drugem delodajalcu
Zaposlitev pri drugem delodajalcu

Da. Potem pa tukaj nastane problem. Seveda vas bodo na razgovoru lepo vprašali, zakaj ste šli od tam vstran. Kaj ej tisti vzrok. Ker konkurenca se med seboj pozna. Mogoče še bolj dobro, kot si sami mislimo. Zato nikar z lažjo v o ospredje. Da. Točno tako. Brez laži. Zato pazite, kako se obnašate in kakšno je vašo ozadje za novo delo pri drugem delodajalcu. Ker, ko oseba išče zaposlitev pri drugem delodajalcu je vedno nekaj narobe. Neki vzrok za novo iskanje delodajalca je zagotovo. Ker sam prestop ni nikoli enostaven. Zahteva nekaj časa in tudi to, da pa le mogoče niste tista oseba, ki jo oseba potrebuje ali pa se ne vklopi v sam sistem podjetja in delovne klime.

 

Kje ste ostali vi?

Če to berete zagotovo iščete nekaj novega. Nekaj drugega. Mogoče tudi nekaj svežega. Mogoče novega direktorja ter drugo podjetje. Ne glede, kaj iščete – lahko vam pomagam pri prošnji za delo. Da boste vsaj imeli dobro gradivo. Da boste imeli tisto možnost, da vam bodo odprli vrata. Da boste prišli vsaj do razgovora. Da boste spoznali direktorja in mu boste lahko povedali kdo ste in kje mu lahko pomagate.

 

Če potrebujete prošnjo za delo ali življenjepis vam tukaj lahko pomagam jaz

Zato, ker znam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

 

 

Življenjepis

 

Vas mogoče zanima tudi :

Tuje povezave :

Tema : Zaposlitev pri drugem delodajalcu

Zaposlitev pri drugem delodajalcu
Zaposlitev pri drugem delodajalcu

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

Zaposlitev pri drugem delodajalcu
Zaposlitev pri drugem delodajalcu

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (26 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri