Zaposlitev takoj Maribor

Zaposlitev takoj Maribor

Zaposlitev takoj Maribor

Zaposlitev takoj Maribor je v porastu. Maribor se razvija in sama Avstrija tudi. Veliko Mariborčanov gre raje delat v Avstrijo, kot pa ostaja v svojem kraju. Razlog je denar in boljši delovni pogoji. Drugi razlog pa je tudi ta, katerega sam upam napisati – manj so doma, boljše jim je. Nekateri pač niso družinski. In raje s kolegi, kot pa z otroci in ženo. Sam poznam veliko primerom. Res veliko. In tudi napišem javno – nimam jih za prijatelje. sicer se občasno podružimo, a ne na mojo željo. Ne. Sam sem zelo družinski človek in ni lepšega, ko greš ponoči pogledati, kako ti otrok lepo spi. Kako leži in kako je pokrit z rjuho. Vsaj zame je to nekaj čarobnega. Pokukaš v njegovo sobo 🙂

 

Zaposlitev takoj Maribor ter kako iskati

Zaposlitve v Mariboru so. Podjetja iščejo. Tudi sedaj v času Covida podjetja iščejo. Ampak imajo velik izbor kandidatov. Zato lahko v ospredje pride tudi kandidat od konkurence. Kaj vi mislite? Tudi ta možnost obstaja. In sedaj je potrebno narediti selekcijo. Selekcijo, koga bo sam direktor povabil v samo pisarno. kdo bo to? Oz. kateri dobo ti trije? Nekdo med njibo bo sigurno ta, ki bo samega direktorja navdušil z samo prošnjo za delo. Eden bo zagotovo “veze in poznanstva” drugi pa … mogoče tudi preko prošnje. Žal tako je. Veze in poznanstva morajo biti. In direktor se jih bo tudi držal. Saj bo s tem imel profit mogoče tudi dalje.

 

Vaša prošnja za delo naj bo osebna

če boste napisali, kje lahko samemu podjetju pomagate in kaj bo z vami pridobil ste na veliki poti do razgovora. če boste naredili domačo nalogo in napisali še kaj več, kar direktor pričakuje, da se mu napiše pa mu boste dovolili, da vas bo lažje spustil v svojo poslopje. Morate mu dati razlog, da si vas želi spoznati. Zakaj? Ker od vas želi imeti korist. Samo to. Direktor ne želi z vami imeti prijateljskega odnosa, tudi ne iti na počitnice, tudi ne na koncerte … ne. Direktor od vas želi imeti pridne roke in urne možgane, da bo z vami imel profit. Samo to.

 

Kako naprej, da vam bo direktor odprl vrata podjetja?

Morate mu podati konkretni razlog. Vas. In to je zelo težko. Če s tem nimate izkušenj, potem je to lahko misija nemogoče. Žal. Vem, da je težko, a o tem vam ravno pišem. Težko je. Ampak, da ne boste tako več v dilemi vam ponujam pomoč. Ta je, da vam brezplačno pokomentiram vaše gradivo. Enostavno. Pošljite mi, kaj pošiljate okoli in dobili boste moj komentar. Dobili boste vsaj nekaj. Da veste kje ste. Če pa boste upoštevali ali ne, pa je potem odvisno od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Zaposlitev takoj Maribor

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.