Zaposlitev takoj v Ljubljani

Zaposlitev takoj v Ljubljani

Zaposlitev takoj v Ljubljani

Zaposlitev takoj v Ljubljani je težko zadan cilj. Saj dela so, ampak podjetja si vzamejo čas za razgovor in spoznanje samega kandidata.

 

Zaposlitev takoj v Ljubljani

Zaposlitev takoj v Ljubljani

Osebe mi pišejo “Sandi nujno rabim delo v Ljubljani” in podobno. Ampak jaz ne ponujam dela. Niti o tem ne pišem, da poznam nekoga, ki delo ima. No mogoče sem kdaj to omenil, a vse drugo pa je posvečeno bolj na temo prošnje za delo in razgovora. To je nek segment, v katerem pišem. Oglasov za delo pa še nekako nisem izpostavil.

 

Kdo je najbolj primeren kandidat?

A veste, ko podjetje razpiše novo delovno mesto za kandidata je to prvo vprašanje vsakega direktorja? Res vsakega zanima, kdo je najbolj primeren kandidat. Najbolj primeren za njegovo ekipo. Najbolj primeren za njegove stranke. Kdo je tisti, ki mu je moč zaupati. In bo podjetje v njega vložilo nekaj EUROV, da bo še pridobil tisto znanje, ki ga še ni imel. Le kdo bo tisti?

 

Šteje ekipa

Poznam veliko primerov, ko je direktor naredil selekcijo kandidatov na 3 osebe, potem pa je ekipa z vsemi 3 imela možnost komunikacije in dela. To se tudi meni zdi OK, saj bo ekipa delala z osebo. In tukaj je celota vedno obrodila dobre odnose in osebe so izbrale dobrega kandidata. Tudi so vedele, koliko znanja še more dobiti in kaj vse lahko od samega kandidata tudi pričakujejo. To pričakovanje pa je v današnjem času res pomemben podatek.

 

Ampak, da pridete do razgovora potrebujete dobro prošnjo za delo!

A vi jo imete? A vaša prošnja govori o vas ali o tem, kje boste točno temu podjetju, ki mu pišete tudi pomagali. Če pišete o sebi to ni OK. Ne-en. Pa se dogovorimo takole. Pošljite mi vašo prošnjo pa boste dobili brezplačni odgovor oz. komentar, kaj bi se dalo popraviti, spremeniti ali celo izbrisati. Lahko pa dobite tudi mnenje o tem, da bi kaj dodali in še bolj personalizirali.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Zaposlitev takoj v Ljubljani

– – – – – – – – – –

Zaposlitev takoj v Ljubljani Zaposlitev takoj v Ljubljani

 

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.