Zaposlitev takoj

Zaposlitev takoj

Zaposlitev takoj

Zaposlitev takoj

Zaposlitev takoj

Zaposlitev takoj se mora začeti res in to res takoj. A, že naslednji dan? Ne. Zaposlitev takoj mora začeti z dnem, ko vi dobite OK zdravniški pregled. Najprej zdravniški pregled in šele nato zaposlitev. Brez tega ne gre in sami se ne igrajte s tem.

 

Zaposlitev takoj in v tem trenutku

Zaposlitev takoj

Zaposlitev takoj

Pri izbiri samega kandidata je tako direktor, kakor tudi sam kandidat pod stresom. Predvsem se oba sprašujeta ali je to pravi zame? Ja, resno mislim. Ker tudi sam kandidat ima pomisleke glede podjetja in samega delovnega mesta. Še zlasti, če ga ne obvladuje dovolj dobro. Potem lahko pride do zaostankov in velikega učenja. Še več truda je potem potrebno vložiti v samo delovno mesto.

 

Vendar, če želite zaposlitev takoj morate …

Morate nekaj že znati. Še več. Sam direktor si vas mora zelo želeti v sami ekipi in potem je vse lažje. Pri tem vam lahko znatno pomaga sama odlična prošnja za delo ali odličen življenjepis. Ker, ko direktor dobi v roke nekaj odlično napisane potem ve, kaj lahko pričakuje. Ve, do kot sega znanje samega kandidata ter še bolj koliko se je sposoben še naučiti. Še bolj pa, če pride na delovno mesto, kaj že lahko začenja takoj delati. In tukaj si lahko sam direktor snuje delovno učno pot za novega kandidata. Če pa vsega tega ni napisano, pa je direktor v sami negotovosti in na koncu le to ni to, kar bi si nekdo želel.

 

Vi se lahko temu izognete in nekaj dosežete!

Sedaj veste nekaj več od ostalih. Veste, da sam direktor želi prebrati o vas nekaj več. Ne to, kaj delate v prostem času in kakšne hobije imate. Ne. Od vas želi prebrati, kje mu lahko takoj pomagate in koristite. In, če to dobro napišete boste lažje prišli na razgovor in do dela. če pa ste v dvomi glede same vaše kvalitete napisanega teksta pa to delo prepustite meni. Za začetek mi pišite.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 



Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Zaposlitev takoj

Kaj pravijo drugi :

Zaposlitev takoj

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

 

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.