Zaposlitev upravna enota Koper

Zaposlitev upravna enota Koper

Zaposlitev upravna enota Koper

Zaposlitev upravna enota Koper

Zaposlitev upravna enota Koper

Zaposlitev upravna enota Koper je za strokovnjaka res dobro delovno mesto. In prav je tako. Težim k temu, da ima vsaka upravna enota strokovnjaka na področju, kjer dela. Da ti zna svetovati in povedati, kako in kaj. Še več. Da te lahko tudi pravilno usmeri.

 

Zaposlitev upravna enota Koper ter kako sploh to nje?

Upravna enota Koper ima, ko je potreba razpis. In na ta razpis se lahko prijavi vsakdo. Tudi tisti, ki sploh ne ustreza za to delovno okolje, kakor tudi tisti, ki popolnoma ustreza in ima vsa znanja in izkušnje.  Ampak le teh, ki imajo znanja je bolj malo. Tukaj sem dobil podatek, kdo vse piše na upravno enoto, ko je odprto neko delovno mesto. Ko je objavljen razpis.

  • ekonomski tehnik brez delovnih izkušenj
  • delavka brez poklica
  • pravnik

 

Zelo razširjen nabor znanja

Verjamem, vsak ko prebere oglas se že vidi na delovnem mestu. Pri tem pa pozabi na to, da ga Upravna enota Koper ne bo učila od začetka. Ne. Ona pričakuje, da kandidat že nekaj zna in ima vsa potrebna znanja, ki jih zahtevajo. Med ta znanja spada tudi nekaj let v tem delovnem okolju. To je za Upravno enoto Koper lahko prvi pogoj, koga bodo poklicali na razgovor. Komu bodo sploh dali možnost, da se jim predstavi.

 

Kako naprej

Tukaj je enostavno. Če oseba popolnoma izpolnjuje napisane pogoje mora na koncu že priložiti res dober življenjepis. Tukaj Europass obrazec ne pomaga najbolj. Ta pri tem kandidatu bolj škodi, kot pa koristi. Zato mora sam kandidat zelo paziti, kaj bo dal od svojih rok. Kako bo vse njegovo znanje in izkušnje tudi napisal. Ter, kako bo poudaril, da jim lahko pomaga in kakšna je osebnost na delovnem mestu. Namreč upravna enota išče nekoga s katerim ne bodo imeli problemov. To zadnje čase išče vsak.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek mi pošljite to, kar imate.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Zaposlitev upravna enota Koper

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.