Zaposlitev v tekstilni trgovini

Zaposlitev v tekstilni trgovini

Zaposlitev v tekstilni trgovini

Zaposlitev v tekstilni trgovini
Zaposlitev v tekstilni trgovini

Zaposlitev v tekstilni trgovini je lahko super služba. Sam poznam, kar veliko primerov, katerim sem pomagal, da sedaj delajo v trgovini s tekstilom. Še več. Občasno mi lahko uredijo tudi kakšen popust. ampak pustimo sedaj popuste. Važno je, da so osebe dobile delo, katero jim je všeč – moda in modni dodatki. Ampak vrsta za delo eno delovno mesto je bila dolga. Res dolga. Veliko kandidatov. Tako moških, kakor tudi žensk.

 

Kaj napisati za zaposlitev v tekstilni trgovini?

Predvsem to, da jim lahko takoj pomagate in da bodo imeli že takoj korist z vašim delom. Pa čeprav boste samo zlagali oblačila in brisali tla – že to je nekaj. Če pa se boste poglobili še bolj v same izdelke potem pa ste na pravi poti. Torej, kaj še napisati. Napišete tudi lahko, da se spoznate na zadnje modne smernice – če se. Vsekakor pa morate izkazati samo navdušenje za delo pri njih. ne glede katera trgovina s tekstilom to je. Potem pa so že tukaj osnovne zadeve, kot je svetovanje strankam, skrb za urejenost izložbe, skrb za urejenost delovnega mesta, odlična komunikacija s strankami in sodelavci, … če pa znate delati na POS plačilni sitem pootem pa tudi to napišite.

 

Česa ne pisati!

Predvsem to, da ste na Zavodu že dlje časa in da nujno potrebujete delo. To mirne volje in brez okrevanja takoj izpustite. Oja .. izpustite pa tudi to, da ste zelo veseli, da imajo razpisan oglas za delo in da komaj čakate na sam razgovor, … potem izpustite vse ostale družinske probleme … še bolj pa to, da je to prva vaša zaposlitev in ste se pripravljeni full učiti in … -> vse to ne paše.

 

Zakaj ne?

Ko oseba prebere, da še bo morala nekoga učiti pri tem pa zelo malo napiše, kje mu lahko takoj pomaga, ga enostavno postane strah in ga ne zanima več. Nihče nima rad, da mora nekoga plačati in ga še od začetka učiti. So stvari, ki se jih lahko oseba sama nauči in le del se pokaže samemu kandidatu. Npr. delo za blagajno, kartično poslovanje in zaključek blagajne. A vse ostalo pa je nekako na njej, da se nauči oz. pridobi informacije. Vem, da je to težko, ampak osebe premalo izkoristijo to priložnost, da bi si same našle te izkušnje.

 

Kako naprej?

Predvsem se morate zavedati, da imate samo eno možnost, da osebo prepričate. Da -> samo eno možnost, da osebo navdušite tako daleč, da si vas želi spoznati. če bilo kje zamočite ali pa ste preveč česa napisali ali pa je veliko ostalega balasta … se žal ne pride na razgovor. In to eno možnost morate izkoristiti v popolnosti. To je vaš D dan. Zato je lepo, da se zavedate, da je potrebno oddati popolno gradivo. Kaj se potem zgodi se ne more več vplivati. A, če oseba res išče novega zaposlenega, brez da bi uporabil veze in poznanstva … potem bo na razgovor povabil tiste, ki so ga prepričali.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

 

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri